ACCEPT a TRIPTYKON prezentujú nové klipy, APOCALYPTICA pracuje na novom albume

ACCEPT a TRIPTYKON s novými videoklipmi. APOCALYPTICA pracuje na koncepčnom albume. FOO FIGHTERS zverejnili novú skladbu.

ACCEPT

Veteráni ACCEPT sa pripomínajú novým live videom skladby „Samson and Delilah“ s hosťujúcou huslistkou Ava-Rebekah Rahman. Pieseň pochádza z ich stále aktuálnej radovky „Too Mean to Die“. „Na našom vypredanom európskom turné Too Mean to Die sme mali to šťastie, že sme mali úžasného hosťujúceho umelca. Počas niekoľkých vystúpení sa k nám pripojila huslistka Ava-Rebekah Rahman, aby pre uchvátené publikum predviedla nikdy nepočutú verziu Samson and Delilah! Teraz si ju môže pozrieť na našom YouTube a 2. júna bude vydaná aj na všetkých streamovacích platformách,“ znie vo vyhlásení kapely.

Švajčiarska formácia TRIPTYKON vypustila do sveta live video piesne „Winter (Requiem, Chapter Three: Finale)“. Materiál sa nahrával v apríli 2019 počas špeciálneho vystúpenia na festivale Roadburn, kde so symfonickým orchestrom odohrali projekt „Requiem“, pôvodne zamýšľaný v rámci kapely CELTIC FROST. Taktiež dávame do pozornosti, že vydavateľstvo Century Media Records sprístupnilo videoklip ku skladbe „A Dying God Coming Into Human Flesh“ od CELTIC FROST vo vylepšenej kvalite, ako pripomienku, že album „Monotheist“ slávi v týchto dňoch 17. výročie.

Skupina APOCALYPTICA prezradila, že pomedzi turné pracuje na novej koncepčnej nahrávke, ktorá by mala vyjsť koncom budúceho roka. Samotný koncept sa zatiaľ drží v tajnosti.

Kapela FOO FIGHTERS zverejnila novú skladbu „The Teacher“ z chystanej štúdiovky „But Here We Are“. Dátum vydania je stanovený na 2. júna prostredníctvom vydavateľstiev Roswell Records/RCA Records. Najdlhšia pieseň, akú skupina nahrala, má byť niečim doteraz nepočutým, no zároveň okamžite identifikovateľným ako FOO FIGHTERS.