LEGENDY OBITUARY A ONSLAUGHT PRIPRAVUJÚ NOVÉ MATERIÁLY

Fear Factory vydávajú už tretí singel na podporu aktuálneho albumu Mechanize. Nachtmystium zverejnili na webe skladbu z pripravovaného albumu. Legenda Obituary začala pracovať na nasledovníkovi Darkest Day. Thrashová legenda Onslaught pripravuje piaty album.

Po singloch Powershifter a Fear Campaogn prichádzajú v týchto dňoch Fear Factory s poradí už tretím Final Exit. Na novom singli budú dve špeciálne úpravy tohto najdlhšieho songu z ich aktuálneho albumu Mechanize.

Američania Nachtmystium poskytli z pripravovaného albumu Addicts: Black Meddle pt. II na vypočutie skladbu No Funeral. Skladbu nájdete na serveri Stereogum. Dátum vydania nového albumu je naplánovaný na 8. júna prostredníctvom Century Media. Album sa nahrával v Chicagu s producentom Sanfordom Parkerom. Na Addicts: Black Meddle pt. II bude desať nových piesní.

Americká deathmetalová legenda Obituary, ktorá sa predstaví aj na tohtoročnom Brutal Assaulte, podľa slov speváka Johna Tardyho pomaly začala pracovať na novom materiály. Nové hudobné nápady priniesol gitarsta Trevor Peres a bubeník Donald Tardy. Ako sa vyjadril vokalista John kapela už začína pomaly vidieť pri tvorení nového materiálu svetlo na konci tunetla.

Britská thrashová legenda Onslaught prezradila, že pracuje na svojom 5. štúdiovom albume. Podľa slov gitaristu Niggeho Rocketa, majú názov albumu, majú nového vydavateľa aj dátum vydania, ale všetky tieto dôležité informácie zatiaľ kapela odmieta prezradiť. Nová nahrávka by mala znieť oldschoolovo moderne. Ako to je si však predstaviť zatiaľ nevieme.