KORN VYDAJÚ V JÚLI NOVÝ ALBUM, BLOODBOUND OPUSTIL SPEVÁK

Nové albumy majú Suburban Tribe a Severed. Takisto sa v júli môžu fanúšikovia na nový album Korn, ktorý sľubuje návrat ku koreňom kapely. Nečakaná správa prišla z kapely Bloodbound, keď ju opustil vokalista Urban Breed.

Fínska kapela Suburban Tribe vydala včera 21. apríla svoj nový album, ktorý nazvala Now and Ever After u vydavateľstva Cobra Records. Na nový materiál sa dostalo 11 skladieb.

New Yorskí deathmetalisti Severed dokončili práce na novom, zatiaľ bezmennom albume, ktorý vyjde 9. mája. Podľa vyjadrení kapely hudba na novinke bude odzrkadlením osobnosti členov kapely. Album nebude koncepčným dielom.

Zakladatelia nu-metalu Korn oynámili, že ich ďalší album vyjde 13. júla a bude sa volať Korn III. – Remember Who You Are. Ako naznačuje aj názov albumu, Korn sa chcú týmto albumom vrátiť ku ich prvým albumom. Očakávania sú veľké. Nechajme sa prekvapiť ako to dopadne.

Švédsku heavymetalovú formáciu Bloodbound opustil spevák Urban Breed. Bližšie dôvody jeho odchodu neboli zverejnené. Kapela má na svojom konte tri albumy a momentálne sa teda anchádza v nelichotivej situácii, avšak pre ňu nie až tak nezvyklej. Breed naspieval s kapelou iba tretí album Tabula Rasa, aj keď patril do pôvodnej zostavy Bloodbound. Breed teda pôsobil v kapele v rokoch 2004-2006 a 2007-2010. Uvidíme, či sa teda opäť niekedy nevráti späť…