KTO PRIBUDNE DO MEGADETH? INFO AJ OD SKINLESS A SINNERS MOON

Množia sa špekulácie o nových posilách MEGADETH, o koho ide? Death metalisti SKINLESS chystajú nový album. Slováci SINNERS MOON vydajú a pokrstia debutový album.

logo_megadeth_by_plosnium-d4v6dpg

Logo legendárnej kapely

 

 

Podľa množiacich sa špekulácií by MEGADETH mali posilniť bubeník Chris Adler (LAMB OF GOD) a gitarista Kiko Loureiro (ANGRA). Samozrejme, zatiaľ ide iba o dohady, ale viete ako sa hovorí. Bez vetra sa ani lístok nepohne, takže uvidíme. Čo však vieme na isto je, že Dave Mustaine už včera (17.3.) začal nahrávať nový album v štúdiu v Nashville.

Znovuaktívna death metalová kapela SKINLESS vydá po deviatich rokoch novú štúdiovú nahrávku s názvom „Only the Ruthless Remain“ a to prostredníctvom vydavateľsva Relapse Records. Nový album, ktorého artwork si môžete pozrieť pod novinkami, vyjde 2. júna.

SINNERS MOON, symfonická metalová kapela zo Serede  vydáva 10. apríla svoj debutový album s názvom „Atlantis“ prostredníctvom vydavateľstva Inverse Records. Kapela si na jednu z piesní pozvala aj slávneho fínskeho speváka Tonyho Kakka z kapely SONATA ARCTICA, takže sa máte načo tešiť. Na albume bude 11 skladieb. Krst debutového albumu prebehne 25. apríla v estrádnej sále Domu Kultúry v Seredi. Na krst si kapela pozvala zaujímavú konštaláciu hostí, kapely DOOMAS, FREEBIRD a THE ROCKEFELLAS, ktorí sa postarajú o neutíchajúcu zábavu počas celého večera. Účasť potvrdil aj nemecký gitarista a hudobný producent Roland Grapow (MASTERPLAN, ex-HELLOWEEN), u ktorého sa album nahrával. Takže, program je naozaj nabitý! Pod novinkami nájdete aj lyric video ku skladbe „Memento Mori“ z debutového albumu SINNERS MOON.

skinless-only-the-ruthless-remain

SKINLESS – Only the Ruthless Remain