CHILDREN OF BODOM ZAČÍNAJÚ PRACOVAŤ NA NOVOM ALBUME

V ďalších bohatých novinkách sa dozviete, že už tento piatok vyjde nahrávka s prerobenými skladbami Ronnieho Jamesa Dia. King of Asgard vydajú debutový materiál. Children of Bodom začínajú pracovať na novom albume. Raunchy oznámili dátum vydania nového albumu. Avenged Sevenfold zverejnili podrobnosti o novinke. A na záver si môžete pozrieť video z kostola, kde Ježišovi venovali skladbu Angel of Death od Slayeru.

Manowar a ich vydavateľstvo Magic Circle Music zverejnili kompletné informácie o albume Magic – A Tribute To Ronnie James Dio, kde sa budú nachádzať prerobené Diove skladby od rôznych muzikantov, ktorí figurujú pod krídlami tohto labelu. Album vydá spomínané vydavateľstvo Magic Circle Music už tento piatok 18. júna. Na tomto albume sa podieľali napríklad Manowar (Heaven and Hell), Holly Hell (Holly Diver) alebo Crosswind (A Light In the Black). 

Švédi King of Asgard vydajú 16. augusta svoj debutový materiál Fimbulvintr, ktorý vyjde pod hlavičkou Metal Blade. Debut bol nahrávaný vo švédskom štúdiu Sonic Studios s Andy LaRocquem (King Diamond). Na albume bude 12 skladieb "napáchnutých" folkom, extrémom a časmi minulými.  

Children of Bodom začali nahrávať demo, ktoré bude predchádzať novému albumu. Kapela sa bude v lete striedavo anchádzať na festivalových pódiách a v štúdiu. Podľa slov samotnej kapely takýmto spôsobom ešte nepracovali, tak sú sami zvedaví ako to ovplyvní výsledok a celkovo nový materiál. Nahrávací proces bude trvať niekoľko mesiacov.

Dánska kapela Raunchy, ktorú ste mohli vidieť, napríklad na minuloročnom Brutal Assaulte oznámila, že 11. októbra vydá nový album. Novinka sa bude volať A Discord Electric a vyjde pod hlavičkou Lifeforce Records.

Dlhoočakávaná novinka Avenged Sevenfold pomenovaná Nightmare sa dostane na pulty obchodov 27. júla. Na albume venovanému ich zosnulému bubeníkovi The Revovi bude 11 skladieb. Na niektorých dokonca pracoval ešte pred svojou smrťou.

A na záver dnešných noviniek vám ponúkneme veľmi zaujímavé video. V jednom kostole sa rozhodli, že slayerovskú Angel of Death venujú Ježišovi. Dopadlo to takto.