UKRADLI LED ZEPPELIN SKLADBU NIEKOMU INÉMU?

Jimmy Page čelí obvineniu z ukradnutia skladby. All That Remains prezradili názov a približný dátum vydania nového albumu.

Gitarista legendy rockovej scény Led Zeppelin Jimmy Page čelí obvineniu zo strany folkového speváka Jakea Holmesa z dôvodu odkopírovania jeho skladby práve britskou legendárnou formáciou. Spevák Jake Holmes napísal v roku 1967 skladbu s názvom Dazed and Confused a Led Zeppelin o dva roky neskôr použili skladbu s presne rovnakým názvom a podľa Jakea Holmesa aj s podobnou melódiou na ich prvom albume. Aj keby dal súd Jakeovi Holmesovi za pravdu môže si nárokovať náhradu škody len za posledné tri roky kvôli premlčacej dobe. Verziu skladby Dazed and Confused od Led Zeppelin si môžete vypočuť tu. Verzie Jakea Holmesa je taktiež dostupná na serveri youtube.com, konkrétne tu.

Americká metalcoreová formácia All That Remains v štúdiu usilovne pracuje na svojom piatom štúdiovom albume, ktorý poteší fanúšikov po dvojročnej absencii. Z ich tábora prenikla informácia o názve nového počinu. Album bude niesť názov For We Are Manya a na predajných pultoch by sa mal ocitnúťv septembri tohto roku.