SPIRITUAL BEGGARS ZVEREJNILI NOVÝ ARTWORK

Dnes si môžete pozrieť nový artwork ku chystanému albumu Spiritual Beggars. Dozviete sa, že GWAR prirpavujú nové DVD a že holanďanom Asphyx vyjde boxset s viacerými nahrávkami. Na záver ponúkame videoklip od kapelky Strapping Young Lad.
Švédi Spiritual Beggars, pomaly ale isto zverejňujú novinky ohľadom pripravovaného albumu Return To Zero. Tentokrát si pod novinkami môžete prezrieť artwork k novému albumu, ktorý vyjde 30.augusta prostredníctvom InsideOut Music.

GWAR chystajú vydanie zbrusu nového DVD Lust In Space – Live At the National. Koncert pochádza z vystúpenia kapely v národnom divadle v americkom Richmonde. DVD bude obsahovať 15 skladieb s celkovou dĺžkou hrania 82 minút.

Abonimation Echoes, tak tak sa volá súbor starých nahrávok od holandskej deathovej legendy Asphyx. Toto Deluxe vydanie bude obsahovať 6 rôznych albumov. Presnejšie ide o Enter the Domain, Crush the Cenotaph, Rehearsals, Mutilating Process, Promo 91 a Live In Holland. Celý set vyjde 9. júla prostredníctvom CMDistro.com.

Opäť pokračujeme v nedeľných videoklipoch. Minulý týždeň sme vám ponúkli nový klip od Kreatoru. Tentokrát sa vrátime späť do minulosti. Ponúkame vám videoklip, dnes už neexistujúcej superkapely Strapping Young Lad. Klip Detox je z roku 1997.