CRADLE OF FILTH ODHALILI ARTWORK NOVÉHO ALBUMU

Pozrieť si môžete artwork nového albumu Cradle of Filth. Dozviete sa aj, že Demonical chystajú nahrávanie nového albumu. Hail of Bullets zverejnili podrobnosti o druhom albume, ktorý vyjde v októbri.
Kontroverzní Cradle of Filth zverejnili artwork k pripravovanej novinke Darkly, Darkly, Venus Aversa, ktorá vyjde 1. novembra prostredníctvom Peaceville Records. Cover nájdete pod dnešnými novinkami. Dani Filth sa ešte vyjadril o pripravovanom deviatom albume, že nepochybne najrýchlejší a najbrutálnejší aký kapela vytvorila. Každý, nech si obraz o tomto trvdení urobí radšej sám…

Švédski deatheri Demonical ukončili na festivale Party San Open Air v Nemecku akúsi pomyselnú prezentáciu stále aktuálneho albumu Hellsworm.Kapela sa odteraz ide sústrediť na práce na treťom albume. Materiál je už napísaý a v najbližších dňoch sa začne predprodukčná fáza. V polovici septembra sa Demonical chystajú do štúdia Necromorbus, kde už začnú tretí album nahrávať. Názov albumu a dátum vydania kapela zatiaľ nezverejnila.

Podrobnosti o novom albume zverejnili aj ďalší deatheri, tentorkát holanďania Hail of Bullets. Nový materiál sa bude volať On Divine Winds a vyjde 12. októbra prostredníctvom Metal Blade. Debutový album …Of Frost and War bol koncepčným dielom, ktorý bol o východnom fronte vojny v Nemecku. Novinka je tiež koncepčným dielom a povráva o vojne medzi Japonskom a USA v tichomorí. Názov albumu On Divine Winds (božské vetry) odkazuje na japonské slovo Kamikadze, keď Kami znamená (Boh) a Kadze (Vietor).