KORN začali pracovať na novom albume. Chystá sa nový film, kde si zahrá Lemmy alebo Tom Araya

KORN začali pracovať na novom albume. Zvučné mená metalovej scény súčasťou chystaného nemého filmu. GRAVE pripravujú nový album. HATE ETERNAL zverejnili novú skladbu. ACT OF DEFIANCE natočili nový videoklip.

Korn-Promo-Photo-2013-B

KORN

 

Priekopníci nu-metalového žánru, borci z kapely KORN, začali pracovať na nasledovníkovi ich zatiaľ posledného albumu „The Paradigm Shift“ z roku 2013. Viac prezradil gitarista Brian „Head“ Welch z rádiového rozhovoru, ktorý poskytol v júli: „Začali sme proces písania pred pár týždňami a máme plno nápadov, prichádza to skutočne rýchlo. Je to dosť heavy materiál. Myslím, že sme určite spokojní s tým čo sa deje. Ale viete, sme piati chlapi v kapele, takže musíme byť všetci šťastní a mať úsmev na konci celého procesu. Prídeme po dlhej dobe s niečím viac heavy. Začiatky tejto fázy sú toho dôkazom. Takže som nadšený.“

Chlapík menom Bjorn Tagemose chystá spolu s Henrym Rollinsom „najhlučnejší nemý film na Zemi“ s názvom „Gutterdammerung“. Herecké obsadenie tohto snímku bude pre metalových fanúšikov viac než zaujímavé. Lemmy Kilmister (MOTÖRHEAD) sa predstaví v úlohe šialeného generála, Tom Araya (SLAYER) v úlohe tajomného posla temnoty a Iggy Pop ako punkový anjel Vicious. Spoluator snímku Henry Rollins stvárni zlého puritánskeho kňaza. Príbeh sa odohráva vo svete, kde Boh zachránil svet od hriechu tým, že odstránil gitaru z ľudských životov a Zem sa tak zmenila v puritánsky svet, kde nie je miesto pre sex, drogy a rock´n´roll. Anjel Vicious (Iggy Pop) vráti nástroj na Zem a puritánsky kňaz (Henry Rollins) bude manipulovať s naivným dievčaťom, aby tento nástroj zničila. Nižšie si môžete pozrieť aj video.

Death metaloví veteráni GRAVE dokončili nahrávanie ich novej štúdiovky „Out of Respect for the Dead“, ktorá vyjde v októbri prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Na TOMTO ODKAZE si môžete vypočuť ukážku z neho v podobe skladby „Redeemed Through Hate“ .Podľa vyjadrení kapely má isť o ich najagresívnejší a najzlovestnejší materiál.

Ďalší deatheri, konkrétne HATE ETERNAL, zverejnili titulnú skladbu (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE) z ich nového albumu „Infernus“, ktorý vyjde 21. augusta prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Formácia ACT OF DEFIANCE natočila nový videoklip ku piesni s názvom „Legion of Lies“ pochádzajúcej z ich debutovej nahrávky „Birth and the Burial“. Tá vyjde 21. augusta prostredníctvom Metal Blade Records. Spomínaný klip nájdete TU.