MR.BIG PRACUJÚ NA NOVINKE, D. TOWNSEND ZVEREJNIL VIDEO

Mr. Big chystajú nový album. Nemci Obscura zverejnili názov tretieho albumu. Devin Townsend zverejnil video z nahrávania tretieho albumu Ghost.
Legendárna kapela Mr. Big sa podľa servera Gibson.com pustila do nahrávania nového albumu. Na novom albume pracuje s hudobníkmi producent Kevin „Caveman“ Shirley (Black Country Communion, Aerosmith, Journey, Dream Theater, Led Zeppelin). Podľa basáka Billyho Sheenana bude nový album postavený najmä na nemožnom basovovom a gitarovom základe.

Progresívna death metalová formácia Obscura oznámila meno nadchádzajúceho albumu. Voľba padla na Omnivium. Omnivium vyjde začiatkom roka 2011 prostredníctvom Relapse Records. Na novinke bude 9 skladieb, ktoré sa v súčasnoti mixujú v Nemecku s V. Santurom(Triptykon, Dark Fortress).

Devin Townsend zverejnil druhú časť videa z prác v štúdiu na jeho treťom sólovom albume Ghost. V Devinovej štvordielnej sérii albumov, tak po Ki a Addicted uzrie svetlo sveta aj Ghost. Tak by sa malo stať niekedy v marci 2011. Video z nahrávania nájdete pod dnešnými novinkami.