CRADLE OF FLITH MAJÚ NOVÝ VIDEOKLIP

Poznáme názov nového albumu Falconer. Legendárni Megadeth predstavili novú skladbu. Cradle of Filth predstavili nový videoklip.

Gitarista švédskej metalovej formácie Falconer Stefan Weinerhall oznámil, že kapela písanie textov nových skladieb a tie sú teraz pripravené na nahrávanie nového albumu. Pôjde už o siedmy štúdiový album a nasledovníka z roku 2008, ktorý niesol názov Among Beggars And Thieves. Weinerhall prezradil aj názov novinky – Armod. Podľa Stefanových vyjadrení sa kapela tentokrát viac sústredila na tradičné folkové prvky a tak sa celý album bude niesť v tomto duchu. Celý album, okrem jednej bonusovej skladby je naspievaný vo švédskom jazyku. Dátum vydania novinky zatiaľ nie je známy.

Novinku pre svojich fanúšikov pripravila aj legendárna formácia Megadeth. Kapela nahrala novú skladbu s názvom Sudden Death. Ak sa čudujete, že vám niečo uniklo v prípade, že kapela zverejňuje novú skladbu a neohlásila prípravy nového albumu, ako tomu býva zvykom, žiadny strach, nič také sa zatiaľ ani nechystá. Skladba bola nahraná k počítačovej hre Guitar Hero: Warriors of Rock a môžete si ju vypočuť o pár riadkov nižšie.


Nový album by v prvý novembrový deň mala vydať britská formácia Cradle of Filth. V poradí deviaty štúdiový album bude niesť názov Darkly, Darkly, Venus Aversa a členovia kapely už pod taktovkou Daniho Jacobsa stihli natočiť klip k úvodnej skladbe z albumu a tá nesie názov Forgive Me Father (I Have Sinned). Videoklip si môžete pozrieť na konci dnešných noviniek.
<