NOVÉ VIDEOKLIPY OD THERION A HELLOWEEN

Dnes Vám ponúkame dva nové videoklipy. Jeden je z dielne fanúšika Therion, ktorý vyhral súťaž a druhý je od Helloween. Satyricon oznámili koniec svojej nečinnosti a plánujú znovu vydať všetky albumy z 90 – tych rokov. Peaceville Records znovu yvdá album od DarkThrone a Isengard. Rhapsody of Fire sa predstavia nabudúci rok na Slovensku.
Therion vyhlásili fanúšikovskú súťaž o videoklip ku skladbe Sitra Ahra. Súťaž je na konci a hlavný mozog kapely Christofer Johnsson zverejnil meno výhercu. Kapele sa najviac pozdával klip od istého švédskeho fanúšika Fredrika Mattsona. Výherca získa stretnutie s kapelou a poukážku na nákup v Nuclear Blaste. Víťazný klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Helloween natočili klip ku skladbe Are You Metal? z pripravovaného albumu 7th Sinners. Ako sa im podaril môžete zhodnotiť pod videoklipom Therion.

Nórski veteráni Satyricon sa chystajú znovu vydať všetky ich albumy z 90-tych rokov. Albumy vyjdú s novými artworkami a taktiež s remasterovaným zvukom. Okrem toho oznámili Satyricon, že ich doba nečinnosti sa končí. Okrem vydania starších albumov plánujú začať písať nový materiál, ktorý ako sľubovali ešte v minulom roku bude úplne odlišný od ich doterajšej tvorby. Nechajme sa teda prekvapiť.

Britské vydavateľstvo Peaceville Records sa rozhodli znovu vydať klasický album Panzerfaust od DarkThrone z roku 1995. Znovu vydanie Panzerfaust je naplánované na 25. októbra. Fanúšikom bude k dispozícii okrem vinylu aj bonusový disk s Fenrizovými postrehmi. Okrem DarkThrone sa rozhodolo vydavateľstvo znovu vydať aj album Hostmorke od Isengard. Dátum vydania pripadol opäť na 25. októbra. Aj Isengard bude opbsahovať fenrizove postrehy k nahrávaniu tohto albumu z roku 1995.

Talianski symfo metalisti Rhapsody of Fire vyštartujú hneď po vydaní ichj nového EP The Cold Embrace of Fear na svetové turné. Ešte v tomto roku sa predstavia v Rusku, Ázii a Južnej Amerike. Európska časť ich turné začne vo februári vo Švajčiarsku. Európske zastávky neminú ani Slovensko, kde sa kapela predstaví hneď dvakrát. 22.2. v Košiciach a o deň neskôr v Bratislave.