Alissa White-Gluz z ARCH ENEMY v novom klipe KAMELOT, CYNIC ukončili kariéru

KAMELOT s novým klipom. Kapela CYNIC končí. PRIMAL FEAR chystajú nový album. Bubeník kapely NUNSLAUGHTER utrpel mŕtvicu. SEBASTIEN zverejňujú postupne ukážky z nového albumu. Debutový album nahrala slovenská hc partička CROUCH.

kamelot-alissa-video

Z videoklipu KAMELOT

Americkí melodici KAMELOT natočili nový videoklip ku piesni s názvom „Liar Liar (Wasteland Monarchy)“, v ktorej hosťuje Alissa White-Gluz z ARCH ENEMY. Spomínaný song pochádza z ich aktuálnej štúdiovky „Haven“.

Progresívni inovátori CYNIC oznámili ukončenie činnosti. Bubeník Sean Reinert zverejnil nasledujúce vyhlásenie. „S ťažkým srdcom zverejňujem tieto informácie. CYNIC už nie je aktívna kapela. Vzhľadom k umeleckým a osobným rozdielom druhá kapitola v knihe CYNIC dospela k svojmu koncu. Posledné koncerty, ktoré sme odohrali v Japonsku zanechali vo mne pozitívny náboj aj keď to boli posledné živé vystúpenia s Paulom (Masvidal), Seanom Malonem a so mnou na jednom pódiu. Moje dlhodobé kreatívne partnerstvo s Paulom, ktoré začalo v južnej Floride, keď sme boli veľmi mladé deti vydržalo toľké trenie, že neexistuje z môjho pohľadu žiadny, spôsob ktorý CYNIC zachráni. Veľmi sa ospravedlňujem fanúšikom, ktorí nás očakávali v Číne a Taiwane (to nebola naša chyba) ale aj fanúšikom, ktorí nás chceli vidieť v Európe budúci mesiac. Takéto veci sa žiaľ v kapelách stávajú. Môžu tam byť rôzne úrovne konfliktov alebo rozdielnych názorov, hudobných smerov alebo perspektív. Niekedy sú tieto veci neprekonateľné a žiadne množstvo času a úsilia to nevyrieši. To je prípad CYNIC.“

Power metaloví PRIMAL FEAR oznámili, že ich nový štúdiový album vyjde 29. januára 2016 prostredníctvom vydavateľstva Frontiers Music Srl. a ponesie názov „Rulebreaker“. Nižšie si môžete pozrieť trailer k novému materiálu.

Jim Sadist, bubeník death metalových neznabohov NUNSLAUGHTER dostal mŕtvicu a v súčasnosti je hospitalizovaný. Podľa posledných informácii bol schopný vysloviť svoje meno a pohnúť pravou nohou, tak snáď to s ním dopadne čo najlepšie. Držíme palce.

Kapela SEBASTIEN zveřejňuje ukázky skladeb z alba „Dark Chambers of Déjà Vu“, které vyjde celosvětově 25. září. Na oficiálním webu kapely – www.sebastienofficial.com – můžete také shlédnout videa jednotlivých hostů, mj. Ailyn Giménez (SIRENIA), Tony Martin (ex-BLACK SABBATH), Zak Stevens (CIRCLE II CIRCLE, SAVATAGE)! – Tlačová správa

Vyškovská partia CROUCH, zložená z borcov, ktorí pôsobili v kapelách ako PIGSTY, HELLSTRIKE alebo FITHY MINDS mastia svoj hardcore totálne nekompromisne. V tomto roku vydali CROUCH svoju debutovú dosku s názvom „Warning Shot“, a ak teraz skupna páli výstražnými nábojmi, tak môžeme byť naozaj zvedaví, čo bude nasledovať, až začnú páliť ostrými. – Tlačová správa.