TANKARD PRIPRAVUJÚ NOVÝ ALBUM, KAMELOT V SR

Tankard zverejnili detaily o novom albume. HIM vydajú zremixovaný album. Kamelot sa chystajú na európske turné a navštívia aj Slovensko.
Nemeckí thrash metalisti Tankard pripravili pre svojich fanúšikov po dvoj ročnej odmlke nový album. Títo milovníci dobrého piva vydajú 17. decembra prostredníctvom AFM Records už ich štrnásty štúdiový album. Novinka bude niesť názov Vol(l)ume 14 a bude sa na nej nachádzať desať nových skladieb. O tom, že členovia kapely si radi pochutnávajú na zlatistom moku svedčí aj artwork nového albumu, na ktorom je vyobrazená prepravka piva.

Tento rok fínska formácia HIM vydala ich siedmy štúdiový album s názvom Screamworks: Love In Theory And Practise, z ktorého sa predalo v Spojených štátoch počas prvého týždňa 26 000 kópií. Kapela sa rozhodla vydať zremixovanú verziu posledného albumu, ktorá bude niesť názov SWRMXS a do predaja sa dostane 7. decembra. Zremoxivané verzie pochádzajú od najznámejších dídžejov ako Tiesto, Morgan Page, Gavin Russom a ďalších.

Americko-nórska formácia Kamelot oznámila dlho očakávaný návrat na európske pódiá pri príležitosti ich najnovšieho, deviateho štúdiového  albumu Poetry for the Poisoned. Turné bude niesť názov The Pandemonium Tour a začne 22. apríla v Paríží. Na týchto melodikov sa môže tešiť aj slovenské publikum, Kamelot sa predstavia 5. mája 2011 v bratislavskom Majestic Music Clube. Dva dni pred bratislavským koncertom sa predstavia aj maďarskému publiku v Budapešti.