MANOWAR odhalili majestátny dizajn pódia, ktoré privezú aj na Slovensko!

Už 18. januára sa po prvýkrát v histórii predstaví legendárna skupina MANOWAR v našej krajine. Pozrite si, ako bude vyzerať pódium, ktoré si privezú aj do Bratislavy.

Počas minulotýždňovej tlačovej konferencie v nemeckom meste Bochum predstavil frontman Joey DeMaio majestátny návrh scény a pódia na nadchádzajúce turné „Gods and Kings World Tour 2016“, ktoré začne už 14. januára 2016 v Ostrave. Vôbec po prvýkrát sa so svojou šou predstavia aj na Slovensku už 18.januára v Bratislave. Fanúšikovia tak už nebudú musieť vycestovať do susedných krajín ako tomu bolo doteraz.

manowar-banner

Banner ku koncertu MANOWAR v Bratislave

„Táto najnovšia šou je pripravená so všetkým čo si fanúšik MANOWAR môže priať: masívny zvuk, nádherné vizualizácie a k tomu všetky hymny, ktoré milujú!“ povedal Joey DeMaio a pokračoval, „Sme nesmierne nedočkaví, kedy už túto šou predstavíme našim fanúšikom na nadchádzajúcom turné.“

Monumentálnosť nie je iba mottom turné. ale aj celkovým obrazom toho čo všetko so sebou MANOWAR vezú:

– 300.000 wattov prvotriedneho bombastického zvuku

– 150 m² 6k HD LED obrazoviek

Toto všetko znamená, že pôjde celkovo o jednu z najväčších celosvetových produkcií aká kedy bola na turné. Bude zbalená v 6. veľkých kamiónoch a 5. autobusoch, s ktorými počas turné prejdú viac ako 8000 km cez 12 krajín. To všetko pre čo najlepší zážitok pre fanúšikov bude pripravovať viac ako 100-členný tím, noc čo noc.

Okrem týchto informácií boli na tlačovej konferencii predstavené aj tri nové videá, ktoré boli natočené na najväčšom tohtoročnom koncerte MANOWAR v rámci festivalu Rock in Rio v Brazílii. „Videá sú poďakovaním pre tých najoddanejších metalistov akých máme iba my – MANOWAR. Pre nich sme dali do predaja aj špeciálny balíček, ktorý obsahuje spoločnú foto s kapelou pred koncertom, podpísaný suvenír a mnoho ďalšieho a je možné si ho zakúpiť iba cez náš web,“ uviedol frontman kapely.

Lístky na koncert 18.januára v Bratislave, Aegon aréne kúpite exkluzívne v sieti Ticketportal.sk.

Špeciálne balíčky si môžete zakúpiť na webe.

manowar-plagat

Plagát ku koncertu

Tlačová správa