ARCH ENEMY VYSTÚPIA V BRATISLAVE! TAKTIEŽ AJ ROTTEN SOUND

Arch Enemy budú mať exkluzívny koncert na Slovensku. V Prahe a Bratislave vystúpia Rotten Sound. Vznikol nový projekt, ktorý založil Jed Simon a Justin Di Pinto. MyGrain nahrali nový videoklip. Anal Cunt vydajú nový album.

Včera sme vás informovali o tom, že kapela okolo Angely Gossow, teda Arch Enemy začala pracovať na novom albume. Dnes prichádzame s ďalšou potešujúcou správou, pretože ten plánuje kapela prezentovať na nadchádzajúcom turné.  Arch Enemy naplánovali európske turné iba na letných festivaloch ako Metalfest, Graspop, Metalcamp, Tuska a Summer Breeze. A pomedzi tieto vystúpenia oficiálne potvrdili na svojej stránke jediný koncert mimo festivaly. A hádajte kde. Na Slovensku! Stane sa tak 31. mája, kedy Arch Enemy vystúpia v bratislavskom Majestic Music Clube.

Fínska kapela Rotten Sound ohlásila európske turné Cursed To Tour. To bude mať 23 zastávok. Turné začína 1. apríla v nemeckom Karlsruhe a končí 24. aprla v hlavnom meste Fínska. Hneď na začiatku turné sa Rotten Sound predstavia 4. apríla v Prahe (Exit Chmelnice) a deň nato v Bratislave (Randal Club).

Gitarista a spevák Jed Simon (ex – Strapping Young Lad, Tenet, Zimmers Hole) a bubeník Justin DiPinto (Malevolent Creation, Insatanity, Pyrexia) založili nový projekt, ktorý zatiaľ ešte nedostal meno. Muzikanti k sebe zobrali dvoch členov Vicious Circle gitaristu Vinnyho DiBianca a basáka Mela Leacha.

Fínska kapela MyGrain nahrala nový videoklip ku skladbe Of Immortal Aeon, ktorá sa bude nachádzať na novom rovnomennom albume, ktorý vyjde 12. januára prostredníctvom Spinefarm Records. Klip nájdete pod novinkami.

Úchylné americké duo Anal Cunt je späť a v plnej sile. Nový album Fuckin A vyjde 11. januára prostredníctvom Trendkill Entertainment. Fanúšikovia sa opäť môžu tešiť na porciu striptériek, tvrdých drog a špinavého punk rocku reznutého grindom. To všetko im kapela ponúkne v 10 nových skladbách.