BEHEMOTH VYDAJÚ NOVÝ SINGEL, SEPULTURA S KLIPOM

Poľskí rúhači BEHEMOTH vydajú v decembri nový singel. SEPULTURA a WARBRINGER natočili nové videoklipy. ALCEST budú mať nový album.
Poliaci BEHEMOTH vydajú 4. decembra nový singel „Blow Your Trumpets Gabriel“, ktorý pochádza z ich chystanej a očakávanej novinky „The Satanist“. Spomínaný singel vyjde digitálne a v limitovanej edícii na 12 palcovom EP vinyle, ktorý bude ručne číslovaný a podpísaný samotnými členmi kapely. Na EP budú ešte 2 skladby, ktoré sa na novom albume neobjavia. Konkrétne skladba nazvaná „If I Were Cain“ a cover piesne „Ludzie Wschodu“ od poľskej skupiny SIEKIERA. V deň vydania singlu zverejnia BEHEMOTH aj artwork nového albumu, o ktorom sme už dávnejšie informovali, že ten bude obsahovať Nergalovu krv. V ten istý deň uzrie svetlo sveta aj nový klip práve ku skladbe „Blow Your Trumpets Gabriel“. Trailer na singel nájdete pod dnešnými novinkami.

SEPULTURA sa v týchto dňoch prezentuje novým štúdiovým albumom „The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart“, ktorého recenziu si už čoskoro budete môcť prečítať aj na našich stránkach. Momentálne nám táto legendárna kapela ponúka nový videoklip ku skladbe „The Vatican“, ktorá sa nachádza na spomínanej albumovej novinke. Videoklip nájdete nižšie.

Nový videoklip majú aj thrash metalisti WARBRINGER. Ten je k piesni „Black Sun, Black Moon“, ktorá je z ich čerstvej novinky „IV: Empires Collapse“ a vy ho nájdete pod novinkami.

Francúzi ALCEST pracujú na novom albume, ktorý sa bude volať „Shelter“. Albumovú novinku nájdete vo svojej obľúbenej predajni 21. januára.