HRAJTE O 1 VOĽNÝ VSTUP NA BONECRUSHER FEST 2011 V BRATISLAVE

V krátkom časovom slede sme pre vás pripravili ďalšiu súťaž o voľný vstup na koncert. Tentokrát nám ho venovala agentúra Apocalypse Entertainment a jeden z vás môže vyhrať lístok na Bonecrusher Fest 2011 v Bratislave. Koncert sa uskutoční v nedeľu 27. februára od 18. hodiny v Randál Clube. Slovenským fanúšikom sa predstavia Dying Fetus, Keep of Kalessin, Carnifex, Annotations of An Autopsy, Fleshgod Apocalypse a Angelus Apatrida. Takže je naozaj o čo hrať. Zostava Bonecrusher Festu je skvelá. Šťastie sa usmeje na jedného, ale aby ste to nemali len tak zadarmo, musíte odpovedať na tri súťažné otázky. Tie nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Súťažné otázky:
1, Dying Fetus sa v priebehu dvoch rokov predstavia na Slovensku už tretíkrát. Najprv predskakovali Cannibal Corpse a vlani boli headlinerom jedného európskeho tour, v rámci ktorého sa predstavili v Nitre. Ako sa volalo toto turné?
2, Koľkým štúdiovým albumom Keep of Kalessin v poradí je aktuálny Reptilian?
3, Odkiaľ pochádajú thrasheri Angelus Apatrida?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com. Do predmetu správy napíšte Bonecrusher Fest. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do soboty 19. februára do 18. hodiny. Výhercu zverejníme o deň neskôr, teda v nedeľu 20. februára.