HAMMERFALL PONÚKAJÚ NOVÝ VIDEOKLIP

Hammerfall majú nový videoklip. Enthroned predĺžili kontrakt s Regain Records. Vo Švédsku sa predalo zo singla Wrong od Evergrey viac ako 10 tisíc kusov a je zlatý. Steven Tyler pracuje na skladbe s Johnnym Deppom. Decapitated zverejnili artwork k novému albumu. Vreid a Kampfar vyrazia na spoločné turné.
Švédi Hammerfall zverejnili nový videoklip. Ten je na novú skladbu One More Time, ktorá sa bude nachádzať na novom albume Infected, ktorý vyjde 20. mája prostredníctvom Nuclear Blastu. Na Infected pre fanúšikov kapela pripravila 11 nových skladieb. Klip nájdete pod novinkami.

Belgickí blackáči Enthroned podpísali novú zmluvu s vydavateľstvom Regain Records. Členovia kapely v súčasnosti píšu skladby pre nový materiál, ktorý by mal vyjsť koncom tohto roka.

Prvý singel Wrong z aktuálneho albumu Glorious Collision od Švédov Evergrey sa stal vo Švédsku zlatý za 10 tisíc predaných kópií.

Frontman Aerosmithu Steven Tyler pracuje na jednej skladbe s hercom Johnnym Deppom, ktorý sa o spolupráci s Tylerom vyjadril takto: „Stevena obdivujem dlhú dobu. Pracovať na skladbe s ním je mojím splneným snom.“

O novinke Poliakov Decapitated sme vás už informovali. Kapela teraz zverejnila artwork ku Carnival Is Forever, ktorý nájdete pod novinkami.

Nóri Vreid spoločne s krajanmi Kampfar sa vydajú koncom mája na spoločné európske turné. The Black Path Tour bude obsahovať 15 zastávok a najbližšie k nášmu územiu budú 3. júna, kedy vystúpia v poľských Katowiciach v rámci Silessian Massacre Festival. Ako support sa na turné predstavia Nemci Secrets of the Moon.