Tarja a Alissa vydajú spoločný singel v novembri. Novinky hlásia aj IN FLAMES, MESHUGGAH a PESTILENCE

Tarja vydá spoločný singel s Alissou White-Gluz. IN FLAMES ponúkajú zábery z natáčania videoklipov. MESHUGGAH a DARK TRANQUILLITY s novými klipmi. Informácie hlásia aj PESTILENCE, SAXON a OMNIUM GATHERUM.

tarja-alissa-singel

Artwork spoločného singlu fínskej a kanadskej speváčky

Fínska metalová diva Tarja Turunen oznámila, že 11. novembra jej vyjde digitálny singel nazvaný „Demons in You“ s hosťujúcou Alissou White-Gluz (ARCH ENEMY). Skladba sa nachádza aj na aktuálnej Tarjinej nahrávke „The Shadow Self“.

Švédi IN FLAMES ponúkajú zábery zo zákulisia natáčania nových videoklipov ku skladbám „The Truth“ a „The End“. Obe skladby pochádzajú z ich nového albumu „Battles“. Ten vyjde 11. novembra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

MESHUGGAH sa prezentujú novým videoklipom ku piesni „Clockworks“ z ich nedávno vydanej štúdiovky „The Violent Sleep of Reason“.

Melodic death metalová formácia DARK TRANQUILLITY zverejnila animovaný videoklip k songu „Atoma“, pochádzajúceho z ich rovnomennej radovky. Tá oficiálne vyjde 4. novembra u Century Media Records.

Death metalisti PESTILENCE sú späť s novou zostavou, ktorú tvoria Patrick Mameli (gitara, vokály), Tony Choy (basgitara) a nováčikovia Santiago Dobles (gitara) a Septimiu Hărşan (bicie). Nový materiál však nečakajte, pretože ide „iba“ o koncertný návrat.

Veteráni SAXON zverejnili ukážku z ich nového DVD „Let Me Feel Your Power“ v podobe piesne „Battering Ram“. Materiál na toto DVD sa nahrával v Mníchove (november 2015), v Brightone (január 2016) a bonusové materiály sú zo šou v Chicagu (september 2015).

Fíni OMNIUM GATHERUM oznámili, že ich novým a stálym bubeníkom sa stal Tuomo Latvala (TORTURE KILLER).