BLACK SABBATH V PÔVODNEJ ZOSTAVE, SEPULTURA A NOVÝ BUBENÍK

Dnes vám v novinkách prinesieme naozaj veľké veci. BLACK SABBATH sú späť v pôvodnej zostave! Ponúkame vám video z oficiálnej tlačovky kapely. SEPULTURA vymenila bubeníka. Novým bicmenom sa stal talentovaný mladík Elloy Casagrande (ANDRÉ MATOS). ACCEPT prezradili názov nového albumu. APOCALYPTICA vydá knihu plnú fotografií z ich posledného turné. FREEDOM CALL a UFO prezradili názvy nových albumov, ktoré vyjdu v rovnaký deň. Rakúšania SERENITY nahrali nový videoklip.
BLACK SABBATH sú späť v pôvodnej zostave! Iste sa už ku každému fanúšikovi dostala táto radostná správa. V roku 2012 nahrajú nový album a prirpavujú aj comebackové svetové turné. Polovicu skladieb vraj už majú napísaných a novinku, chcú začať nahrávať v januári. Mimochodom toto bude prvý album pôvodnej zostavy BLACK SABBATH po 33 rokoch! Už teraz vieme, že to bude zrejme najočakávanejší album budúceho roka a podľa všetkého vyjde niekedy na jeseň 2012. O produkciu comebackového albumu sa postará Rick Rubin (METALLICA, SLAYER, SYSTEM OF A DOWN). „Rick bol jasná voľba, poznám ho niekoľko rokov,“ prezradil Ozzy Osbourne. Na margo comebacku povedal Tonny Iommi toto: „Momentálne sa nám všetko darí ako má. Pokiaľ ide o comeback, je to teraz alebo nikdy.“ Kedy sa začne svetové turné, zatiaľ známe nie je, isté je len to, že BLACK SABBATH vystúpia 10. júna 2012 na festivale Download vo Veľkej Británii. Pod dnešnými novinkami nájdete video zostrih z tlačovky kapely.

Veľmi zaujímavá správa prišla z radov SEPULTURY, ktorá má nového bubeníka. Joeho Dolabellu vystrieda 20 – ročný brazílsky talentovaný bubeník Elloy Casagrande, ktorého môžete poznať z účinkovania v kapele ANDRÉHO MATOSA. Dôvodom Dolabellohovho odchodu je to, že sa Joe chce viac zamerať na svoje osobné projekty. Dolabella sa pripojil k tejto legendárnej kapele počas turné k albumu Dante XXI. a nahral s nimi albumy A-lex a Kairos. Ale späť ku Casagrandemu. V roku 2006 vyhral súťaž Modern Drummer a vtedy mal len 17 rokov. Casagrande uviedol, že keď sa dozvedel o tom, že bude hrať v SEPULTURE bol v šoku. „Som ich fanúšikom veľa rokov a zrazu mám hrať s nimi v kapele? Veď to je skvelé,“ uviedol mladý talentovaný bubeník. Andreas Kisser vo svojom vyhlásení povedal, že je istý, aj napriek Casagrandeho veku, že si svoju prácu odvedie perfektne. Podľa Kisserových slov ukazuje Elloy veľa sily a techniky. Casagrande presvedčil kapelu na skúške, kde bezchybne zahral nielen staré, ale aj nové veci. „Na spoločnej skúške to vyzeralo, akoby bol Elloy v kapele už dlho,“ prezradil Andreas Kisser. Pod dnešnými novinkami nájdete novú promo fotku kapely už aj s Casagrandem.

ACCEPT prezradili, že nasledovník comebackového albumu Blood of the Nations by sa mal volať Stalingrad a mal by sa niesť v podobnom duchu. Stalingrad by mal vyjsť niekedy v apríli 2012 a o jeho produkciu sa opäť postará Andy Sneap (MEGADETH, EXODUS, ARCH ENEMY).

Fínska APOCALYPTICA odohrala viac ako 1000 koncertov po celom svete. Blízky priateľ kapely a fotograf Ville-Akseli Juurikkala zachytil na ich poslednom turné 7th Symphony Tour svojim fotoaparátom zaujímavé a vzrušujúce momenty, ktoré sa spoločne kapelou rozhodli vydať ako knihu, ktorú bude distribuovať britské vydavateľstvo.

Nemeckí melodici FREEDOM CALL prezradili názov nového album. Novinka sa bude volať Land Of The Crimson Dawn a na pulty obchodov sa dostane 27. februára prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer. Podľa slov speváka Chrisa Baya bude novinka obsahovať 14 skladieb a ešte aj pár bonusových.

Britské rockové legendy UFO vydajú podobne ako FREEDOM CALL nový album 27. februára. Nový materiál ponesie názov Last Of The Bone Riders a tiež vyjde prostredníctvom SPV/Steamhammer. 

Rakúšania SERENITY zverejnili nový videoklip na skladbu When Canvas Starts To Burn, ktorá sa nachádza na ich stále aktuálnom albume Death and Legacy. Videoklip nájdete pod novinkami.