DECAPITATED, ABORTED A FLESHGOD APOCALYPSE V B.BYSTRICI

THE DECIMATION OF EUROPE TOUR

DECAPITATED (Pl)
ABORTED (Bel)
FLESHGOD APOCALYPSE (Ita)
CYANIDE SERENITY (Uk)
ARCHSPIRE (Can)

2.12.2011 (piatok)
BANSKÁ BYSTRICA – TIRISH PUB (Horná 45)
začiatok 18:00, vstupné 18 eur (predpredaj), 20 eur (na mieste)


DECAPITATED predstavuje jednu z popredných poľských technicko-death metalových kapiel. Založená bola v roku 1996, od tej doby majú na svojom konte 5 dlhohrajúcich albumov. Kapela si za pomerne málo rokov na metalovej scéne získala popredné miesto a to dokonca z celosvetového hľadiska. Ide o mladú a ešte stále sa rozvíjajúcu sa kapelu, ktorá každým ďalším albumom len dokazuje, svoje kvality. Napriek veľkému nešťastiu, ktoré kapelu zastihlo v roku 2007 v Bielorusku počas turné, pri dopravnej nehode počas ktorej tragicky zahynul bubeník Vitek a spevák Covan od tej doby prežíva so svojím postihnutím. Kapela sa postavila na nohy a dokázala celému svetu, že „bodku“ za slovom DECAPITATED, ešte nedali. Album Carnival Is Forever vyšiel v roku 2011 pod značkou Nuclear Blast a to je už myslím postačujúce, aby človek metaluchtivý pochopil, že to už niečo musí znamenať. Kapela v tomto čase odohráva celosvetové turné na podporu posledného prírastku a najväčším šťastím je, že zavíta aj k nám, a to v Banskej Bystrici dňa 2.12. 2011(piatok) v Tirish Pube.

Ako ďalším nie malým ťahákom koncertu je belgická kapela ABORTED valiaca v poslednej dobe pomerne technický a melodický death metal s grindovo-coreovými prvkami. Momentálne pripravujú nový album s názvom Global Flatline vychádzajúci pod krídlami Century Media. Určite sa je načo tešiť, jedná sa o porciu poriadnej zveriny s gore tematikou, ako inak :D. Zároveň je to už desať rokov keď vyšiel už dá sa povedať legendárny album Engineering of Dead a mali by zaznieť staré známe šlágre, ktoré sa dlhšie nehrali.

Treťou a podľa mňa najbrutálnejšou kapelou tohto silného tria je talianske zoskupenie s perfektným názvom FLESHGOD APOCALYPSE. Kapela ma na svojom konte 2 plnohodnotné albumy a jedno skvele EPčko. Posledný album, ktorý sa Vám chystajú predstaviť nesie názov Agony a vyšiel taktiež pod Nuclear Blast, ako to je aj u DECAPITATED, takže to je celkom slušné obsadenie si myslím osobne

Predskokanmi sú kapely CYANIDE SERENITY z UK, ktorí Vám zahrajú nový štýl metalcoreových miešaníc s rôznymi experimentálnymi kúskami, no a na záver kapela otvárajúca pekelný večer s názvom ARCHSPIRE, ktorá je riadny nápor pre milovníkov technického deathu v štýle Spawn Of Possesion, The Faceless s poriadnymi hyperblastmi a zvratmi jak sa na psychopatov patrí. Je to veľmi nádejná kapela, o ktorej ešte budeme určite počuť.

Vezmite si pre istotu bezpečnostné prostriedky pre Vaše sluchové orgány, pretože 2.12. v Tirish Pube, ich budete určite potrebovať.

!!! LÍSTKY V PREDPREDAJI ZAKÚPITE IBA NA TÝCHTO MIESTACH ALEBO FORMOU OBJEDNÁVKY!!!

Predajné miesta: Banská Bystrica – TARTAROS, TIRISH PUB – METRO, Zvolen – MUSIC ROCK CAFÉ, Košice – COLLOSSEUM CLUB

Info:
www.facebook.com/eplbookingagency
www.myspace.com/eplconcertagency
www.facebook.com/event.php?eid=269730783060209


Objednávky prijímame :
vstupenky.epl@gmail.com (treba uviesť meno, adresu, tel.číslo a počet  vstupeniek)

Tlačová správa