Súťaž o 2 lístky na akustický koncert Blazea Bayleyho v Banskej Bystrici

Po dlhšom čase sme pre vás pripravili súťaž o vstupenky na akustický koncert Balzea Bayleyho v Banskej Bystrici.

Bývalý spevák legendárnej formácie IRON MAIDEN má Slovensko rád, čo dokazujú aj jeho časté koncerty v našej krajine. Tentokrát si pripravil lahôdku, predvedie akustický set. Bayley spolu s Thomasom Zwijsenom a Anne Baker odohrajú okrem akustických skladieb z jeho tvorby či kapely IRON MAIDEN niekoľko skladieb, ktoré boli skomponované pre takéto špeciálne vystúpenia pod názvom „Russian Holiday“.

Plagát ku koncertu

Organizátori koncertu z webu Hellmagazine nám venovali dva voľné lístky na tento koncert. Stačí, ak správne odpoviete na dve súťažné otázky.

Súťažné otázky:
1. Ako sa volá vlastným menom Blaze Bayley?
2. Na ktorom Blazeovom albume spolupracoval Thomas Zwijsen ako prvom? Nahrával mu tam gitarové časti …

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com alebo sutaz@valhalla.sk. Do predmetu správy uveďte: Blaze Bayley. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do nedele 17. septembra 2017 do 12:00 hod. Výhercu lístkov budeme kontaktovať.

PODMIENKY: Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.