HELLOWEEN nahrali novú pieseň aj s Kiskem a Hansenom. FLESHGOD APOCALYPSE majú staronového frontmana

Vypočujte si novú skladbu od HELLOWEENU. Zmeny v zostave FLESHGOD APOCALYPSE. MARILYN MANSON, RED FANG a WINDS OF PLAGUE s novými klipmi. GODFLESH vydajú nový album.

HELLOWEEN

Takmer klasická zostava HELLOWEENU s Kiskem a Hansenom nahrala novú pieseň nazvanú „Pumpkins United“. Táto skladba má slúžiť aj ako predzvesť blížiaceho sa svetového turné s ktorým zamieria 26.11.2017 aj do bratislavského NTC. Novú skladbu nahrala zostava: Michael Kiske, Kai Hansen, Andi Deris, Sascha Gerstner, Markus Grosskopf, Michael Weikath a Dani Löble.

Talianski symphonic death metalisti FLESHGOD APOCALYPSE hlásia zmeny v zostave, po tom ako ich rady opustil z osobných dôvodov spevák a gitarista Tommaso Riccardi. Jeho miesto tak nahradil pôvodný frontman a bubeník Francesco Paoli. Zároveň pribrali medzi seba dvoch nových členov – Davida Folchitta, ktorý zasadne za bicie a Fabio Bartoletti sa ujme gitary.

MARILYN MANSON zverejnil videoklip s hosťujúcim Johnnym Deppom ku skladbe „SAY10“ z jeho čerstvej štúdiovky „Heaven Upside Down“.

Formácia RED FANG sa prezentuje novým obrazovým materiálom ku piesni „Not for You“ z ich stále aktuálnej nahrávky „Only Ghosts“.

Kapela WINDS OF PLAGUE natočila nový klip k songu „Kings of Carnage“ z chystanej radovky „Blood of My Enemy“. Tá vyjde 27. októbra prostredníctvom Entertainment One Music.

Priekopníci industrial metalu GODFLESH vydajú 17. novembra prostredníctvom vydavateľstva Shellshock nový album s názvom „Post Self“.