INFO O NOVINKE METALLICY, KLIPY OD VAN HALEN A MORBID ANGEL

METALLICA natáča príbuzného Black Albumu. VAN HALEN a MORBID ANGEL majú nové videoklipy. PRONG dali meno novému albumu. ICED EARTH zverejnili video mapujúce ich posledné turné. LACUNA COIL vypustila trailer. LOST SOUL menia zostavu. BARREN EARTH zverejnili artwork novinky, AURA NOIR naopak nejaké to info o novom albume.
Slávna METALLICA nahráva nový album. Podľa Larsa Ulricha a Kirka Hammetta bude album pripomínať legendárny Black Album (1991) a bude obsahovať skôr kratšie ako dlhšie skladby. Uvidíme, uvidíme…

Legenda menom VAN HALEN konečne vypustila do sveta nový singel a rovno aj videoklip k nemu! Skladba s názvom Tattoo sa objaví na ich pripravovanom albume A Different Kind Of Truth, na ktorom sa objaví po dlhých rokoch aj spevák David Lee Roth. Dodajme, že novinka vychádza 7. februára tohto roku.

Hľa, nové video stvorili i preklínaní MORBID ANGEL! Nájdete ho pod dnešnými novinkami. Dodajme, že sa jedná o skladbu Existo Vulgoré, ktorá pochádza z ich posledného, kritikou zdrveného počinu Illud Divinum Insanus.

PRONG, to je ďalšia banda, ktorá zverejňuje zaujímavé info o pripravovanej novinke. Nasledovník albumu Power To The Damager (2009) sa bude volať Carved Into Stone. Novinku bude produkovať známy Steve Evetts (SEPULTURA). Frontman Tommy Victor poznamenal, že sa jedná o nahrávku, na ktorej pracoval snáď najťažšie v kariére. Výsledok uvidíme snáď čoskoro!

Power thrasheri ICED EARTH zverejnili video mapujúce ich turné po Európe na podporu ich podarenej novinky Dystopia. Kapela sa momentálne ale pripravuje na turné po Severnej Amerike, a to v spoločnosti SYMPHONY X a WARBRINGER.

Nový trailer vypustila LACUNA COIL, gotická metalova kapela z Talianska. Video má navnadiť fanúšikov na chystanú novinku Dark Adrenaline, ktorá vychádza už 23. januára 2012.

Poľská death metalová mašina LOST SOUL menila zostavu. Bubeník Paul (ex-VADER) a gitarista Marek Golas (SAMMATH NAUR) sa pripojili ku kapele, ktorá momentálne pracuje na výročnom albume Genesis – XX Years Of ChaoZ. Dátum vydania však ešte nie je známy.

Včera sme informovali o novinke BARREN EARTH a už dnes je vonku obal, ktorý bude zdobiť ich nové cd s názvom The Devils Resolve, ktorý vyjde cez Peaceville Records, a to 13. marca. Artwork si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Nórska black/thrash sebranka AURA NOIR informuje, že nový album Out To Die vyjde koncom marca, a to prostredníctvom Indie Recordings. Zaujímavosťou je, že v zostave figuruje aj istý pán Blasphemer (ex-MAYHEM).