LAMB OF GOD PRÍDU NA SLOVENSKO, METALLICA VYSTÚPI V PRAHE

LAMB OF GOD zavítajú na Slovensko, METALLICA naopak do Česka. OVERKILL predstavujú novinku. TERROR majú nový videoklip. OSI zverejňujú podrobnosti o novom albume. GOATWHORE vypustili singel. NEXUS INFERIS zverejnili trailer. ION VEIN sa vracajú na pódia.
LAMB OF GOD zverejnili dátumy turné po Európe na podporu ich novinky Resolution. Dôležitý je ale fakt, že sa kapela predstaví aj na Slovensku (MMC Bratislava), a to 6.6.2012 spolu s DEVILDRIVER.

Dôležitou koncertnou správou je takisto oznámenie Prahy ako dejiska premiérového koncertu turné legendárnej kapely METALLICA! Kapela totiž odprezentuje naživo celý slávny The Black Album (1991). Stane sa tak na štadióne Eden, a to 7. mája tohto roku.

Thrash metaloví velikáni OVERKILL sa znenazdajky vyrútili so správou ohľadom ich chystaného albumu. Ten ponesie názov The Electric Age a vyjde 30. marca cez Nuclear Blast Records. Názvy skladieb nevyzerajú nijak optimisticky, veď posúďte: Electric Rattlesnake, Wish You Were Dead, Drop The Hammer či Save Yourself. Spevák Bobby „Blitz“ Ellsworth prezradil k novinke: „Je stále vzrušujúce nahrávať nové albumy. Myslím, že kľúčom k úspechu je uvedomiť si, kto vlastne ste a nahrať album bez toho, aby ste zradili svoje korene.“ Pod dnešnými novinkami nájdete aj artwork tohto nového albumu.

Hardcoroví TERROR natočili videoklip na skladbu s názvom The New Blood, ktorá sa nachádza ich nahrávke Keepers Of The Faith. Kapela sa takisto čo chvíľa vydá na spoločné turné s EVERYTIME I DIE, avšak to sa uskutoční až v ďalekej Amerike. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Fire Make Thunder bude novou nahrávkou progresívnej superkapely OSI (Office Of Strategic Influence). V nej pôsobí Jim Matheos (FATES WARNING) a Kevin Moore (ex-DREAM THEATER). Dodajme, že ide o v poradí štvrtý album tohto zoskupenie a ten vychádza 27. marca tohto roku prostredníctvom Metal Blade Records.

Novou skladbou sa takisto prezentuje black/death formácia GOATWHORE z USA. Singel When Steel And Bone Meet sa objaví aj na novinke Blood For The Master, ktorú produkoval slávny to producent a hudobník Erik Rutan (HATE ETERNAL). Album vychádza 10., resp. 13. februára cez Metal Blade Records. Novú skladbu nájdete TU.

NEXUS INFERIS zverejnili trailer na ich nadchádzajúcu novinku A Vision Of The Final Earth, ktorá má vyjsť 27. januára cez NoiseArt Records.

Power/progressive metalová banda ION VEIN sa vracia na pódia! Stane sa tak 10. februára a kapela sa objaví na pódiu spolu s legendou TESTAMENT. ION VEIN nedávno vydali EP s názvom IV v1.0 a vo vyhlásení kapely stojí: „Sme veľmi potešení, že náš prvý koncert na podporu IV v1.0 bude debutom pre Scotta (spev) a Roba (basgitara). Budeme zdieľať jedno pódium s TESTAMENT, čo je najlepšia možná cesta pre nakopnutie tohto EP k vydaniu!