BEHEMOTH a GHOST ponúkajú nové klipy. MARDUK, MADBALL a ABORTED chystajú ďalšie albumy

BEHEMOTH s novým klipom. GHOST a MARDUK chystajú ďalšie albumy. OVERKILL zverejnili trailer k DVD, LORDI novú skladbu. MADBALL prezradili dátum vydania chystaného albumu. ABORTED dokončili nahrávanie ďalšej štúdiovky. DEHYDRATED sa prezentujú klipom.

BEHEMOTH

Poliaci BEHEMOTH zverejnili nový videoklip ku skladbe „O Father O Satan O Sun“, pochádzajúcej zo zatiaľ poslednej štúdiovky „The Satanist“. Ešte dodáme, že spomínaný klip prišiel s vydaním čerstvého DVD „Messe Noire“.

Okultní rockeri GHOST vydajú 1. júna prostredníctvom Loma Vista Recordings novú štúdiovku „Prequelle“, z ktorej zverejnili prvú ochutnávku v podobe singla „Rats“ podporeného aj videoklipom. Album sa nahrával v Artery Studios v Štokholme pod producentským dohľadom Toma Dalgetyho (OPETH, ROYAL BLOOD). O mix sa postaral Andy Wallace (SLAYER, NIRVANA).

Švédski black metalisti MARDUK oznámili, že 22. júna im u vydavateľstva Century Media Records vyjde nový album s názvom „Viktoria“. Novinka bude obsahovať 9 skladieb. Nižšie nájdete aj artwork.

MARDUK – Viktoria

Thrash metalisti OVERKILL zverejnili trailer k ich novému DVD „Live in Overhausen“, ktoré vyjde 18. mája prostredníctvom Nuclear Blast Records. Materiál sa nahrával 16. apríla 2016 v nemeckom Oberhausene.

Fínske monštrá LORDI zverejnili novú skladbu s názvom „Your Tongue´s Got the Cat“ z chystanej radovky „Sexorcism“, ktorá vyjde 25. mája u AFM Records.

Hardcorová smečka MADBALL prezradila, že ich nový album s názvom „For the Cause“ vyjde 15. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Death/grinderi ABORTED dokončili nahrávanie novej štúdiovky s názvom „TerrorVision“. Čoskoro začne proces mixovania, dátum vydania je stanovený na 21. septembra. Na pulty predajní sa materiál dostane vďaka labelu Century Media Records.

Slovenskí deatheri DEHYDRATED nahrali videoklip ku piesni „Don’t Laugh You’re Dying“ z nedávneho albumu „Ressurrection“. V materiáli sú použité zábery z koncertu koncertu v českom Třinci. Klip mal pod záštitou Erik Kovalčík.