Nesmrteľná kultovka OBITUARY vystúpi počas horúceho leta v Košiciach!

Prvý augustový deň, presne uprostred horúceho leta, nás čaká v metropole východného Slovenska vskutku pekelne nadupaný večer, z ktorého sa väčšine prítomných minimálne prepotí podpažie, orosí zvráskavené čelo a možno i podlomia obidve kolená.

OBITUARY (USA) – death metal
DESERTED FEAR (GER) – death metal
DEHYDRATED (SK) – death metal

Streda 1.8.2018, Košice – Collosseum
Štart: 19:00, vstupné: 20 eur (klub) / 23 eur (Ticketportal.sk)

OBITUARY

Do Košíc totiž premiérovo prichádza legenda starej školy smrtiaceho kovu, floridskí OBITUARY. K tomu viac než zaujímavý support v réžii nemeckých kolegov DESERTED FEAR a kultovej domácej brúsky DEHYDRATED!

Organizačný tím z tradičného klubu Collosseum pre nás fanúšikov poctivej muziky pripravil ďalšiu absolútnu lahôdku, a hoci je tento čas plný hudobných festivalov a iných pokušení, nesmrteľná kultovka OBITUARY si jednoducho vašu účasť bezpochyby zaslúži.

O tom, že sú chalani s aktuálnym rovnomenným albumom skutočne vo výbornej forme netreba nikoho priveľmi presviedčať, keďže novinka zbiera všade po svete kladné ohlasy.

John Tardy a spol. teda do nás v rámci turné „European Headlining Tour 2018“ z neho predvedú viacero podarených ukážok, čo určite následne zaklincujú nezabudnuteľnými rúbanicami ala „Don´t Care“, „Find the Arise“, „I´m In Pain“ či „Slowly We Rot“. Už teraz krochkáte blahom, čo?!

Nemenej zaujímavý je však i prítomný support! Najprv to suverénne rozbalia DEHYDRATED, tunajší rodáci z Piešťan/Trenčína, ktorým nedávno v stajni Immortal Soul Productions vyšla čerstvá flákota mäsa s názvom „Ressurection“. Aby toho nebolo málo, statiku tunajších stien následne poriadne preveria DESERTED FEAR z Eisenbergu. Old school buldozér valivého strihu rozhýbe nejeden stuhnutý krk, a teda i poriadne pripraví na zlatý klinec večera. Rozhodne sa je na čo tešiť!

Vstupenky na tento fantastický metalový večierok hľadajte v klube za skvelú predpredajovú cenu, v sieti Ticketportal a samozrejme priamo na vstupe v čase konania.

FB Event