TALIANI PSYCHOFAGIST MAJÚ NAMIERENÉ DO LUČENCA

ACID INTERVAL – PerfeFagist PsychoCitizen Tour 2012

PSYCHOFAGIST (Ita) – insane virtuose jazzgrind power violence
PERFECITIZEN (Cze) – extreme neo mental deathgrind machine
BEAUTIFUL CAFILLERY (Cze) – brutal core deathgrind

Utorok 23. októbra 2012, Lučenec – New Slimák Pub

Intoxikácia: 19:00
Dávka: 4 €

Na mieste predaj merchu z dielne L Inphantille Collective.

Neprď doma do gauča. Dojdi na šialenú hudbu podávanú psychopatom v liečebni na predpis a nechaj sa intoxikovať cez ucho do kábla. Pri tejto kyselinovej seanse ťa budú sprevádzať tieto medikamenty:
PSYCHOFAGIST – Taliansko
Extrémny HC/powerviolence a jazz: dva rozdielne hudobné svety, ktoré zjavne spolu nesúvisia. PSYCHOFAGIST ti dokážu presný opak. Šialene technický, ekvilibristický a zároveň psychadelický – taký je ich mix jazzových postupov a absolútne nekompromisného nájebu. Na konte niekoľko výborných nahrávok. Je to doslova psycho! Kapela, ktorá otvára obzory a ktorú treba rozhodne vidieť!

PERFECITIZEN – Česko
Na scéne síce nepôsobia dlho, ale rozhodne sa nejedná o žiadnych nováčikov. Povstali z beštie menom ALIENATION MENTAL, na konte devastačný promo materiál, s ktorým úspešne terorizujú svoje okolie. Pestrý, technický a hlavne kurva rýchly deathgrind v spojení s modernými postupmi. PERFECITIZEN je besný energický stroj, ktorý ta pomelie na prach a odpáli ako ketamín!

BEAUTIFUL CAFILLERY – Česko
BEAUTIFUL CAFILLERY produkujú hluk už od roku 2003. Prešli si klasickými zmenami zostavy, nahrali niekoľko nosičov a zostávajú verní hluku, ktorý ich baví. Death metal kombinovaný s postupmi moderny vytvára výbušnú zmes netypického deathcoru, ktorý čerpá to najlepšie z oboch spektier. Jednoducho brutal core!

Tlačová správa