VO ZVOLENE BUDE V SOBOTU PORIADNY RACHOT

FEST POHODA ALEBO FUCK OFF REPČÍK

TÖFU CRÜSTER (akustický crust / BR)
SEDEM MINÚT STRACHU (noise-grind / ZV)
VOCATIO INTERNA (power-violence / CA)
JAKUBYSKO (rýchly násilný crust-grind-metal / ZV)
RADIATION (oldschool thrash / BA)
H.V.Z.P. (nosie for life / Stožok)

Sobota 8.12.2012, Zvolen – Piváreň Pohoda

Začiatok: 19:00, Vstup do 19:00 – 2,50 €, po 19:00 – 3 €

TÖFU CRÜSTER – Crust prevedený na španielke.., texty o tofu a vegánstve a proti systému…, premiéra vo Zvolene.

SEDEM MINÚT STRACHU – Staré tváre, nová kapela, nová hudba, hrozný rachot! Ak ste sa nikdy nebáli pri hororovej knižke Stephena Kinga, tak po zhliadnutí tejto kapely garantujeme, že sa budete vyhýbať temným uličkám v noci !!!

VOCATIO INTERNA – Les v okolí Čadce ukrýva jednu hnilú skurvenú bandu a to je práve táto smečka vlkov. Prídu do kotliny predstaviť svoju split LP čo vygrcali spolu s KITTom nedávno. Začnite sa báť !!!

JAKUBYSKO – Miestni spalovači mŕtvol, ktorí vás popravia a spracujú vo svojom krematóriu na popol… Môžete ich poznať aj pod názvom KOKOTISKO… Známe tváre predstavia svoj materiál ktorý má byť na split LP s bystrickou Paskudou(v) !!!

RADIATION – Stará škola nevymrela, ale stále žije! Dôkaz budete mať z hlavného mesta. Vrátite sa do roku 1985, keď KREATOR vyplul svoj prvý hnilý počin. Nečakajte žiadnu novú školu, ale poriadny oldschool thrashový nájeb. Berte ponášivkovanú riflovku, nábojový opasok a pripravte sa na to, že si rozjebete hlavy o pódium !!!

H.V.Z.P. – Budete mať možnosť zhliadnuť aj tento skvost, ktorý ponúka Stožok…, po neviem koľkoročnej odmlke odohrajú koncert vo Zvolene. Neviem či takéto dačo treba vobec predstavovať???

Na mieste bude aj distro Alternatívnej knižnice Vyhne a distribúcia antiautoritárskych materiálov. A samozrejme vegánske pochutiny, takže hladní nebudete.

Zvuk zabezpečí Vomitor Sound, čiže nečakajte zvukára, čo zvučí stužkové a iné slávnosti, ale poctivý masakrálny rachot !!!

Tlačová správa