IRON MAIDEN VYDAJÚ ĎALŠIE NOVÉ DVD

IRON MAIDEN vydajú ďalšie koncertné DVD, kde bude záznam z ich vystúpenia z roku 1988. KVELERTAK a LOST SOCIETY s novými videoklipmi. AUGUST BURN RED v štúdiu. TEXTURES a NEWSTED s novými posilami v zostavách.
Vydavateľstvo EMI vydá 25. marca dvoj dvd IRON MAIDEN s názvom „Maiden England 88“. Na DVD sa bude nachádzať koncert, ktorý bol zaznamenaný počas dvoch vypredaných vystúpení, ktoré kapela odohrala v Birminghamskej N.E.C Aréne v novembri 1988. Na prvom disku bude rozšírený koncert už z existujúcej VHS-ky, na ktorom budú aj predtým nevydané prídavky „Runnig Free“, „Run To The Hills“ a „Sanctuary“, čím je dokončený celý koncert so stopážou 110 minút. Samozrejme bude upravený obraz a zvuk. Záznam starostlivo režíroval a zostrihal basák Steve Harris. Na druhom disku bude bonus o histórii kapely, archívne rozhovory a promo videá zo singlov. Artwork a trailer nájdete pod novinkami.

Nový klip ponúkajú KVELERTAK ku skladbe „Manelyst“, ktorú nájdete na novom albume „Meir“. Ako už viete aj z našej stránky, nový album vychádza 26. marca. Videoklip nájdete nižšie.

Kapela AUGUST BURNS RED oznamuje, že pred mesiacom vstúpila do štúdia kde aktuálne nahrávajú svoj piaty, zatiaľ bezmenný štúdiový album. Do konca týždňa by malo byť nahrávanie hotové a bude nasledovať mix. Kapela zatiaľ neoznámila ani približný termín vydania.

Holanďania TEXTURES majú nového gitaristu, ktorým sa stal Joe Tal (ILLUCINOMA). Bývalý gitarista Jochem Jacobs odišiel z kapely v januári s cieľom venovať sa práci hudobného producenta. Zároveň, ale ostane v zákulisí kapely a bude pokračovať v produkcii albumov TEXTURES.

Aj v kapele NEWSTED hlásia nového člena na poste gitaristu a je ním Mike Mushok (STAIND). Kapela stále pracuje na novom, zatiaľ bezmennom albume, ktorý by mal vyjsť v júni.

Thrash metalisti LOST SOCIETY zverejnili svoj prvý videoklip (pod novinkami) ku skladbe „Thrash All Over You“, ktorá pochádza z novinky „Fast Loud Death“.