NOVINKY Z TÁBOROV MEGADETH ALEBO KEEP OF KALESSIN

David Draiman z DISTURBED bude hosťovať na novom albume MEGADETH. KEEP OF KALESSIN natočili nový videoklip a majú nového speváka. ASKING ALEXANDRIA zverejnili novú skladbu. ALTER BRIDGE pracujú na novom albume.
Na novom albume „Super Collider“ od MEGADETHU bude hosťovať spevák David Draiman z kapely DISTURBED, ktorý prispel svojím spevom v dvoch skladbách „Forget To Remember“ a „Dance In The Rain“. Dalším hosťom je hráč na trumpetu Bob Findley Vydanie albumu je naplánované na 4. júna.

KEEP OF KALESSIN natočili videoklip k úplne novej skladbe „Introspection“. Po tom ako kapela oznámila, že spevák Thebon údajne zmizol na viac ako tri mesiace v Afrike bez žiadnych správ o sebe, rozhodol sa gitarista Obsidian Claw, že nahrá vokály práve on. Thebon  po tomto oznámení kapelu opustil a následne sa vyjadril: „Nebol som stratený v džungli. Ja som išiel do štúdia a relaxoval som po dobu troch mesiacov a nepočul som nič od kapely v tej dobe. Potom som pred týždňom dostal správu o stretnutí s kapelou, ale neodpovedal som, pretože som bol zamestnaný s inými projektami a rozhodoval som sa či chcem pokračovať s KEEP OF KALESSIN. Čítal som v tlačovej správe, že nahrali novú hudbu a dokonca natočili video. Jasne to dokazuje, že urobili o mne rozhodnutie pred nejakým časom. Tento druh lojality a priateľstva je presne jeden z dôvodov prečo som zvažoval, že opustím kapelu na nejaký čas.



ASKING ALEXANDRIA
zverejnili novú skladbu „The Death Of Me“. Tá pochádza z ich nového tretieho štúdiového albumu „From Death To Destiny“, ktorý by mal vyjsť v lete.

Američania ALTER BRIDGE pracujú na svojom štvrtom, zatiaľ bezmennom štúdiovom albume. Kapela plánuje písať a nahrávať počas najbližších mesiacov, pričom nahrávanie by chceli mať za sebou pred ich septembrovým turné.