BLACK SABBATH, DARKTHRONE A CALIBAN PONÚKAJÚ NOVÉ KLIPY

Dnes vám ponúkneme až tri klipy a to od kapiel BLACK SABBATH, DARKTHRONE a CALIBAN. DEF LEPPARD oznámili, že ich gitarista Vivian Campbell má rakovinu a momentálne podstupuje liečbu.
Po tom ako BLACK SABBATH zverejnili ochutnávku z nového albumu skladbu „God Is Dead?“ prichádza na rad aj videoklip práve k tejto piesni. Videoklip režíroval Peter Joseph. Spomínaný klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Takisto aj DARKTHRONE nám ponúkajú videoklip a to ku skladbe „Lesser Men“, ktorá pochádza z ich aktuálneho albumu „The Underground Resistance“. Obrazový materiál je pod novinkami.

A do tretice nový videoklip. S ním prichádzajú Nemci CALIBAN, ktorý natočili ku piesni „We Are The Many“. Tú nájdete na ich stále aktuálnom albume „I Am Nemesis“ a klip samozrejme o niečo nižšie.

Na záver prinášame nepríjemnú správu. Tá prichádza z tábora DEF LEPPARD. Títo hudobníci oznámili, že gitarista Vivian Campbell, ktorý bol predtým členom SWEET SAVAGE a DIO, má rakovinu, konkrétne Hodgkinov lymfóm. Liečba bola stanovená na 6 mesiacov chemoterapie, pričom 2 mesiace už má za sebou. Samotný Campbell však ostáva dobre naladený, pretože má 80 percentnú šancu na vyliečenie a nevynechá ani nasledujúce koncerty, ktoré kapelu čakajú. My mu samozrejme prajeme skoré uzdravenie.