SEPULTURA DOKONČILA PRÁCE NA NOVINKE, KAMELOT S NOVÝM KLIPOM

Členovia SEPULTURY dokončili práce na novom albume. Nové klipy nahrali KAMELOT a AUGUST BURNS RED. Kanaďania GORGUTS ponúkajú novú skladbu.
Z tábora SEPULTURY hlásia, že dokončili práce na ich novom, zatiaľ bezmennom albume, ktorý im vyjde v októbri prostredníctvom Nuclear Blast Records. Novinku produkoval Ross Robinson (KORN, LIMP BIZKIT, SLIPKNOT). O mix a mastering sa postará Steve Evetts, ktorý spolupracoval s kapelou už na albumoch „Nation“, „Revolusongs“ a „Roorback“. Ako hosť figuruje na novinke bubeník Dave Lombardo (ex – SLAYER).

Nový videoklip nahrala kapela KAMELOT, ktorý je ku skladbe „My Confession“. Táto skladba pochádza z ich aktuálneho albumu „Silverthorn“. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Pozrite si aj nový videoklip od AUGUST BURNS RED, ktorý natočili ku skladbe „Fault Line“. Tú nájdete na ich novom albume „Rescue & Restore“. Klip nájdete pod novinkami.

GORGUTS vydajú 30. augusta nový štúdiový album „Colored Sands“, z ktorého si môžete vypočuť skladbu „An Ocean Of Wisdom“. Artwork nového albumu nájdete nižšie.