SÚŤAŽ: Hrajte o 2 voľné vstupy na Montana Metal Fest v Španej Doline

Organizátori ojedinelého podujatia nám venovali do súťaže dva voľné vstupy.

ŠPANIA DOLINA. Aj vy ste už hladní po kvalitných koncertoch? A navyše v prekrásnom prostredí malebnej Španej doliny? S organizátormi open air akcie Montana Metal Fest sme pre vás pripravili súťaž o dva voľné vstupy a bonus, kde sa predstaví špička zo slovenskej scény.

Montana Metal fest bude ojedinelým zjavom na našej hudobnej scéne. A to aj v tomto pandemickom čase. Podujatie sa uskutoční v malebnom prostredí Španej Doliny neďaleko Banskej Bystrice.

Banner ku koncertu

Montana Metal Fest je umeleckým happeningom súčasnej metalovej scény spájajúcim hudobné vystúpenia skupín s expresívnou tvorbou divákov prostredníctvom workshopov s expozíciou výtvarných diel a fotografií, ako aj prednášok a diskusií.

Fanúšikovia sa navyše môžu tešiť na vystúpenia STERCORE, LANDLESS, BETON, MORNA, ORKRIST, DEHYDRATED a DEPRESY. Zo sprievodného programu spomenieme výstavu fotografií Martina Mayera či expozíciu metalových ilustrácií Mika Hrubovcaka.

A keďže je neľahká doba pre všetkých, prichádzame so súťažou. Jeden z vás sa poteší dvom voľným vstupom na toto podujatie, ktoré sa uskutoční už v sobotu 5. septembra. A to nie je všetko, organizátori okrem dvoch voľných vstupov venujú výhercovi aj dve vydania limitovanej edície Montana Metal Magazínu.

Stačí, ak správne odpoviete na dve súťažné otázky:

1, Ktoré z vystupujúcich kapiel na Montana Metal fest majú na svojom konte zhodne po tri štúdiové dlhohrajúce albumy?

2, Akú nadmorskú výšku má Špania Dolina?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com. Do predmetu správy uveďte: Montana Metal Fest. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa a telefón! Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do piatku 4. septembra 2020 do 12:00 hod. Výhercu lístkov budeme kontaktovať do hodiny mailom alebo sms, prípadne telefonicky.

PODMIENKY: Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.

Plagát ku podujatiu.