TRIBUTE ALBUM NA DIOVU POČESŤ: COVERY NAHRALA AJ METALLICA

Už čoskoro vyjde tribute album na počesť Ronnieho Jamesa Dia. Štyrmi skladbami prispela aj METALLICA, ktoré už aj zverejnila. GAMMA RAY zverejnili dve nové skladby. Poliaci HATE majú nového bubeníka. Zomrel spevák kapely GWAR.
This Is Your Life“ je názov tribute albumu na počesť Ronnieho Jamesa Dia, ktorý vyjde 1. apríla a na ktorom nájdete niekoľko známych kapiel s ich cover verziami skladieb od tohto legendárneho speváka. Štyrmi piesňami „A Light in the Black“, „Tarot Woman“, „Stargazer“ a „Kill the King“ prispela aj legendárna METALLICA. Prevedenie týchto skladieb v ich podaní si môžete vypočuť TU! Okrem borcov z METALLICY sa na coveroch podieľali aj kapely MOTӦRHEAD, ANTHRAX alebo JUDAS PRIEST. Na tomto albume by malo byť dokopy 13 skladieb.

Power metalisti GAMMA RAY vydajú 28. marca nový album „Empire of the Undead“, z ktorého si môžete vypočuť skladby „Avalon“ a „Pale Rider“. Obe už odzneli na prebiehajúcom turné, ale teraz ich nájdete v štúdiovej podobe. Obe si ich môžete vypočuť na tomto odkaze!

Poliaci HATE majú nového bubeníka, ktorým sa stal Pawel „Pavulon“ Jaroszewicz (ex-VADER, ANTIGAMA). Nový bicmen sa objaví už na novom albume, ktorý by kapela mohla začať nahrávať v júni.

Po smrti Coryho Smoota v roku 2011 zasiahla skupinu GWAR ďalšia tragédia. Spevák kapely Dave Brockie alias Oderus Urungus bol nájdený mŕtvy vo svojom dome. Zomrel vo veku 50 rokov. Príčina smrti zatiaľ nie je známa. Česť jeho pamiatke.