NOVINKY OD OVERKILL, VENOM, NOVEMBERS DOOM A BRAINSCAN

OVERKILL a NOVEMBERS DOOM zverejnili nové skladby. Legendárna kapela VENOM pracuje na novom albume. Slováci BRAINSCAN majú nový klip.
Thrash metalisti OVERKILL zverejnili lyric video ku skladbe „Armorist“ z ich nového štúdiového albumu „White Devil Armory“, ktorý vyjde 18. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Spomínané video nájdete pod dnešnými novinkami.

Britskí metaloví veteráni VENOM sú momentálne v štúdiu, kde dokončujú práce na novom štúdiovom albume. Nový materiál by mal vyjsť ešte tento rok prostredníctvom vydavateľstva Spinefarm Records. A nezabudnite, že táto legendárna kapela vystúpi aj na tohtoročnom Brutal Assaulte.

Death/doomová kapela NOVEMBERS DOOM zverejnila novú pieseň „Just Breathe“. Skladba sa bude nachádzať na ich v poradí deviatej štúdiovej nahrávke „Bled White“, ktorá vyjde 15. júla prostredníctvom labelu The End Records. Vy si ju môžete vypočuť pod novinkami.

Banskobystričania BRAINSCAN sa prezentujú novým videoklipom ku skladbe „Mr. Nobody“, ktorá je z ich aktuálneho albumu „Reflections“. Videoklip nájdete nižšie.