BOHATÉ NOVINKY: AC/DC, ELUVEITIE, UNISONIC, EXODUS A INÍ

Dnes sú pripravené pre vás naozaj bohaté novinky. AC/DC dokončili práce na novej nahrávke. ELUVEITIE zverejnili novú skladbu. BLACK LABEL SOCIETY a UNISONIC s novými klipmi. EXODUS oznámili termín a názov nového albumu. DECAPITATED zverejnili artwork a detaily nového albumu. THE AGONIST chystajú nový album. Varg Vikernes s podmienečným trestom. Festival GOTHOOM zverejnil oficiálny trailer. Slovenská kapela SINNERS MOON pracuje na debutovom albume v štúdiu Rolanda Grapowa.
Legendárni AC/DC dokončili práce na novom albume. V kapele sa pohrávajú s myšlienkou, že by sa mal volať „Man Down“ (v súvislosti so zdravotnými problémami, ktoré má ich gitarista Malcolm Young) a vyjsť by mal ešte tento rok.

Folk metaloví švajčiari ELUVIETIE zverejnili novú skladbu „The Call of the Mountains“ z ich nového albumu „Origins“, ktorý vyjde 5.augusta prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records. Novú pieseň nájdete pod dnešnými novinkami.

Kapela BLACK LABEL SOCIETY natočila nový videoklip ku skladbe „Angel of Mercy“. Táto pieseň sa nachádza na ich aktuálnom albume „Catacombs of the Black Vatican“. Nový videoklip Zakka a spol. nájdete pod dnešnými novinkami.

Aj UNISONIC sa prezentujú novým klipom a to ku piesni s názvom „Exceptional“ z ich druhého štúdiového albumu „Light of Dawn“, ktorý vyjde 1.augusta prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC. Videoklip nájdete nižšie.

Thrash metaloví veteráni EXODUS vydajú v októbri nový album „Blood In, Blood Out“, na ktorom sa opäť objaví staronový spevák Steve „Zetro“ Souza, ktorý nedávno v kapele nahradil Roba Dukesa.

Poliaci DECAPITATED vydajú 26.septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový, v poradí šiesty štúdiový album s názvom „Blood Mantra“. Nový album sa nahrával v štúdiu Hertz, o artwork, ktorý nájdete nižšie, sa postaral Lukasz Jaszak (robil artwork aj k predošlej doske „Carnival is Forever“).

Melodic death metalová kapela THE AGONIST vydá 10. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media nový štúdiový album (prvý s novou vokalistkou Vicky Psarakis, ktorá nahradila Alissu White-Gluz, ktorá odišla do ARCH ENEMY) s názvom „Eye of Providence“. Album nahrávali v štúdiu The Grid s producentom Chrisom Donaldsonom (gitarista CRYPTOPSY).

Varg Vikernes (BURZUM) dostal v utorok od francúzskeho súdu šesťmesačný podmienečný trest a pokutu 8 000 eur, po tom ako ho v júli minulého roka spolu s jeho manželkou preventívne zatkli za poslanie agresívnych rasistických, xenofóbnych a antisemitských príspevkov na internetových fórach z obdobia marec a jún 2013, pričom pri obhliadke ich domu bolo nájdených 5 zbraní (4 držané legálne jeho manželkou). A keďže mal Vikernes už dávnejšie obdržať kópiu manifestu od Breivika, polícia si vtedy myslela, že zbrane boli zakúpené na podobný útok aký vykonal Breivik. Vikernes povedal súdu, že rasistické blogy nepísal a že v danom okamihu vystupovalo na internete až 350 ľudí pod jeho menom.

Organizátori festivalu Gothoom Open Air v Novej Bani, ktorý sa uskutoční od 13. do 16. augusta 2014 zverejnili oficiálny trailer k podujatiu. My ešte pripomíname, že sa môžete tešiť na kapely ako HYPOCRISY, BELPHEGOR, GORGUTS, ALCEST, ABORYM a mnoho mnoho ďalších. Trailer nájdete pod novinkami.

Symfonická metalová kapela zo Serede s tajomným názvom SINNERS MOON chystá svoje debutové CD nazvané „Atlantis“. Šesťčlenná zostava začala nahrávať začiatkom tohto roka vo Zvolenskej Slatine, v štúdiu známeho nemeckého gitaristu Rolanda Grapowa (MASTERPLAN, ex-HELLOWEEN), ktorý album aj produkuje. Na albume bude oficiálne 11 piesní, v ktorých sa bude striedať jemný ženský vokál s growlovými partami spevákov Andrejky a Dericka. Kapela sľubuje veľa silných klávesových motívov a melódií, živé zborové party a špeciálneho hosťa! Dátum vydania albumu bude ešte upresnení. „Nahraté máme takmer všetko, teraz riešime posledné detaily týkajúce sa klávesov a zborov. Potom sa Roland pustí do mixovania a dokončovania. Sme všetci naozaj zvedaví na konečný výsledok, ale veríme, že sa máme na čo tešiť!“ komentoval frontman kapely LukeN. Pri tejto príležitosti kapela vyhlásila súťaž na stránkach svojho Facebooku a Bandzone o debutový materiál.