Nový klip CRADLE OF FILTH je desivý a pútavý zároveň. Big Boss opúšťa ROOT po 35 rokoch

CRADLE OF FILTH, ČAD a DAGOBA s novými klipmi. Big Boss odchádza z ROOT.

CRADLE OF FILTH

Kapela CRADLE OF FILTH natočila nový videoklip ku skladbe „How Many Tears to Nurture a Rose?“ z aktuálnej radovky „Existence Is Futile“. „Toto je ďalšie skvelé video od režiséra Vicente Cordera, ktoré zahŕňa okultnú podstatu piesne s úžasnými farebnými ťahmi totálneho šialenstva. Je to skutočne desivé, no zvláštne pútavé pozeranie,“ uvádza v tlačovej správe Dani Filth.

Jiří Valter alias Big Boss oznámil, že po 35 rokoch odchádza z kapely ROOT. Svoje rozhodnutie zdôvodnil zdravotnými problémami. „Moje drahá milovaná kapelo, drazí a milovaní FANS – musím vám oznámit, že ze zdravotních důvodů odcházím z kapely. Děkuji vám za všechna ta krásná léta hraní a chlastání, byl jsem s vámi nejšťastnější v životě. Takže tím končím. Přeji mega úspěchů všem, Váš dědek Bigba,“ napísal na svojom facebookovom profile.

Domáca úderka ČAD sa hlási o slovo s novým videoklipom ku skladbe „Železný mejdan“, ktorou vzdávajú hold starým českým kapelám TÖRR, ROOT, DEBUSTROL, KABÁT, ARAKAIN a KRABATHOR. „Natáčali sme ho ešte minulý rok v neznámom podzemnom parkovisku, na tajňáša, kde bicie revali jak šlak. Točil nás majster kameraman Šule (SULE DSGN), ktorý nastavil strašnú trešmetalovú kameru. Toto naše hranie je popretkávané luxusným animovaným príbehom od Valéra. Taký klip sa už len tak hocikomu nepodarí,“ napísala kapela na sociálnych sieťach.

Francúzi DAGOBA zverejnili nové lyric video ku skladbe „Sunfall“ z aktuálnej štúdiovky „By Night“.