BOHATÉ NOVINKY: MACHINE HEAD, IN FLAMES, HELOWEEN A ĎALŠÍ

MACHINE HEAD vydajú nový album. IN FLAMES nahrali nový klip. HELLOWEEN sa chystajú do štúdia. ANTHRAX zverejnili trailer k ich novému DVD. AT THE GATES dokončili práce na novom albume a oznámili dátum vydania. KATATONIA vydajú novú kompiláciu.
Američania MACHINE HEAD vydajú v novembri prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment nový štúdiový album s názvom „Bloodstone & Diamonds“. Na novom štúdiovom albume sa budete môcť tešiť na 12 nových skladieb. Artwork novinky nájdete pod dnešnými novinkami.

Pozrite si nový videoklip od kapely IN FLAMES. Ten je ku skladbe s názvom „Through Oblivion“ z ich chystanej novinky „Siren Charms“, ktorá vyjde 5. septembra prostredníctvom vydavateľstva Epic Records.

Legendárna nemecká skupina HELLOWEEN sa v októbri odoberie do štúdia MiSueno spolu s producentom Charlie Bauerfeindom, kde budú nahrávať nový štúdiový album. Poznáme už aj dátum vydania, zatiaľ bezmennej noviny. Tá vy jde v máji budúceho roka prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records.

Thrash metalová kapela ANTHRAX zverejnila trailer k ich novému DVD „Chile on Hell“, ktoré vyjde 16. septembra prostredníctvom vydavateľstva Megaforce Records. Materiál sa nahrával v máji minulého roka v Santiagu. Trailer nájdete nižšie.

Švédi AT THE GATES dokončili nahrávanie spolu s mixom a masteringom ich comebackového albumu „At War with Reality“ a zverejnili aj dátum vydania spomínanej novinky, ktorým je 27.október. Nový album sa na pulty predajní dostane prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Album sa nahrával v Studio Fredman a mix prebehol vo Fascination Street Studios s producentom Jensom Bogrenom.

Švédi KATATONIA vydajú 15. septembra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records live album „Last Fair Day Gone Night“, ktorá bude obsahovať 2 CD a 2 DVD. Materiál bol nahrávaný počas ich koncertov k 20.výročiu kapely v roku 2011. Na tomto živáku nájdete aj album z roku 2001 „Last Fair Deal Gone Down“ ako spomienku na ich vtedajšie 10. výročie a aj dokument o začiatkoch a následnom vzostupe kapely.