NOVINKY OD CANNIBAL CORPSE, EXODUS, LAMB OF GOD, SYMPHONY X

CANNIBAL CORPSE a EXODUS zverejnili nové skladby. LAMB OF GOD vydajú svoj dokument na DVD. Američania SYMPHONY X v štúdiu. Fíni LORDI vydajú nový album.
Death metaloví zabijáci z Floridy CANNIBAL CORPSE zverejnili novú skladbu „The Murderers Pact“ z ich chystanej štúdiovej novinky „A Skeletal Domain“. Nový album sa na pulty predajní dostane už čochvíľa, presnejšie 16. septembra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records. Novú skladbu nájdete na TOMTO ODKAZE!

Thrash metalisti EXODUS vydajú 14. októbra prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records novinku „Blood In, Blood Out“, z ktorej zverejnili novú skladbu „Salt the Wound“. V nej si strihol sólo hosťujúci Kirk Hammett z METALLICY. Spomínanú pieseň nájdete nižšie.

Kapela LAMB OF GOD vydá 14. októbra prostredníctvom vydavateľstva Epic svoj dokument „As the Palaces Burn“, ktorý bol doteraz dostupný iba v kinách. Dokument vyjde na DVD, na ktorom budú aj doteraz nezverejnené zábery. Dokument sa zameriava na chod kapely, nahrávanie albumu, následné turné a aj k udalostiam v Prahe, keď bol frontnam kapely Randy Blythe obvinený z usmrtenia fanúšika. Nižšie nájdete aj artwork tohto DVD.

Americká prog metalová kapela SYMPHONY X sa tento týždeň odobrala do štúdia, kde nahráva nový, zatiaľ bezmenný štúdiový album, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka.

Fínske „monštrá“ LORDI vydajú 31. októbra prostredníctvom vydavateľstva AFM Records siedmy štúdiový album s názvom „Scare Force One“.