ČAD prídu roztancovať Nitru v spoločnosti MODERN AGE DYING a dvoch českých kapiel

V nitrianskom klube Nová Pekáreň sa už túto sobotu uskutoční metalová veselica, na ktorej sa predstavia dve slovenské a dve české kapely.

ČAD (SK – Svätý Jur)
MODERN AGE DYING (SK – Nitra)
INNERSPHERE (CZ)
VANGUARD (CZ)

Sobota 29.10.2022, Nitra – Nová Pekáreň
Štart: 19:00, vstupné: 9 eur

ČAD na Angelus Feste. Foto: Alena Červeňanská

Nitriansky metalový večer otvorí čoraz aktívnejšie zoskupenie VANGUARD z Brna, hrajúce melodický death metal obohatený modernými vplyvmi. Kapela len prednedávnom ukončila svoje klubové turné po českých a slovenských kluboch v spoločnosti APRIL WEEPS, no určite im zostane energia aj pre Novú Pekáreň.

Z ďalekej Plzne sa na Slovensko opäť vracajú INNERSPHERE. Kapela si svojím melodickým death metalom získala priazeň aj mnohých slovenských poslucháčov, veď len do samotnej Nitry prichádzajú už po tretíkrát. Popri neúnavnej koncertnej činnosti navyše stihli v septembri tohto roku natočiť nový album. Je sa na čo tešiť!

Prvá z dvoch slovenských kapiel je domáca banda MODERN AGE DYING. Nitrianska progresívna death metalová úderka celú akciu aj organizačne zastrešuje. V súčasnosti chalani dokončujú nahrávanie debutového albumu „The Sunless Empire“, z ktorého pre domáce publikom zaznie nejedna skladba.

Vrchol celého večera bude patriť slovenským drakom ČAD, ktorých snáď ani netreba predstavovať. Toto energické zoskupenie s Pištom Vandalom na čele sa zaručene postará o dobrú náladu a vriaci kotol pod pódiom. ČAD v súčasnosti koncertmi podporuje svoj už v poradí ôsmy album s názvom „Medvede“, no určite zaznejú aj staršie skladby. Hovädá a hovädice, tešme sa prevelice!

FB Event

Plagát ku koncertu