AC/DC S NOVÝM KLIPOM, CAVALEROVA KNIHA UŽ AJ V ČESTINE

AC/DC, SUICIDE SILENCE a GENERATION KILL majú nové klipy. Kniha Maxa Cavaleru je už dostupná v českom preklade. Dave Lombardo (ex-SLAYER) spolupracuje na hudbe pre horor. Scott Ian (ANTHRAX) sa objaví v seriáli „The Walking Dead“. Slováci 0N0 zverejnili nové lyric video.
Legendárna kapela AC/DC natočila nový videoklip ku skladbe „Play Ball“ z ich chystaného nového albumu „Rock or Bust“, ktorý vyjde 2. decembra. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Aj deathcoristi SUICIDE SILENCE majú nový klip, konkrétne ku skladbe „Inherit the Crown“ z ich aktálnej dosky „You Cant Stop Me“. Obrazový materiál nájdete nižšie.

A do tretice nový klip! Tým sa prezentuje aj thrash metalová kapela GENERATION KILL, ktorej frontanom je bývalý spevák EXODUS Rob Dukes. Videoklip Rob a spol. nahrali ku skladbe „Were All Gonna Die“, ktorá sa nachádza na ich rovnomennom a stále aktuálnom albume.

Dobrá správa pre českých a slovenských fanúšikov. Kniha Maxa Cavaleru (ex-SEPULTURA, SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY) „Od Sepultury k Soulfly: My Bloody Roots“, ktorá je obhliadnutím za jeho tridsaťročnou kariérou je dostupná už aj v českom preklade.

Bubeník Dave Lombardo (ex-SLAYER) spolupracuje so skladateľom a hercom Josephom Bisharom na hudbe, ktorá bude použitá v chystanom horore „Insidious: Chapter 3.“ Lombardo, ako inak, bude mať na starosti bicie nástroje.

Gitarista kapely ANTHRAX Scott Ian sa zúčastnil natáčania seriálu „The Walking Dead“, keď stvárnil jedného zo zombies. Jeho malú úlohu budú môcť diváci vidieť v druhej polovici piatej série. Pod novinkami nájdete video ako prebiehala jeho premena na krvilačného zombie. Ešte dodáme, že Scott Ian už má skúsenosť s týmto seriálom, keďže v roku 2011 hral takisto v jednej miniepizóde.

V predvečer dňa Všetkých Svätých kapela 0N0 vypustila singel „A Farewell to Conscious Shores“. Po rokoch činnosti v podobe one-man projektu je to prvá oficiálna skladba aktuálnej, trojčlennej zostavy, ktorá už má za sebou svoje prvé koncertné vystúpenie. Skladba je ukážkou z nového albumu, ktorý sa pripravuje na rok 2015 a predstavuje klasickú tvár tohto hudobného zoskupenia, v ktorej sa stretáva množstvo štýlov ako Industrial, Death Metal, Doom Metal s experimentálnejšími ambientne-psychedelickými plochami. Na finálnej podobe nahrávky sa podielal Milan Malík. Vo svojom štúdiu M2 zreampoval gitary, pomohol s mixom a materiál nakoniec zmastroval. Lyric video k skladbe vytvorila slovenská dizajnérka žijúca v Amsterdame, Lenka Hámošová. Skladba je dostupná na bandcamp stránke 0N0, spolu so staršou tvorbou. Ďaľšie informácie o pripravovanom albume a nadchádzajúcich koncertoch kapely sa budú postupne objavovať na oficiálnej facebook fanpage. Lyric video nájdete nižšie. – Tlačová správa.