NOVÝ ALBUM HELLOWEEN UŽ V MÁJI, APOCALYPTICA S NOVÝM KLIPOM

Legendy HELLOWEEN oznámili dátum vydania nového albumu. APOCALYPTICA a WHITECHAPEL majú nové videoklipy. Švédi UNLEASHED zverejnili nové lyric video. Pozrite si ukážku z nového DVD death/grinderov BENIGHTED. MAJSTER KAT vydajú 7 palcové LP s dvoma skladbami.
Power metalová legenda HELLOWEEN oznámila, že svoj nový, v poradí pätnásty dlhohrajúci album im vyjde 29. mája prostredníctvom vydavateľského giganta Nuclear Blast Records. Jubilejný album sa bude volať „My God-Given Right“. Materiál sa nahrával v období od októbra 2014 do februára tohto roka v MiSueno Studio. Producentskej úlohy sa zhostil Charlie Bauerfeind. Pod dnešnými novinkami nájdete aj artwork nového albumu.

Fínske zoskupenie APOCALYPTICA sa prezentuje novým obrazovým materiálom ku piesni s názvom „Cold Blood“ z ich chystanej štúdiovky „Shadowmaker“. Tá vyjde 17. apríla prostredníctvom vydavateľstva Eleven Seven Music Group. Spomínaný videoklip nájdete pod novinkami.

Deathcoreová kapela WHITECHAPEL natočila nový videoklip ku skladbe „Let Me Burn“, ktorá pochádza z ich stále aktuálnej dosky „Our Endless War“. Videokli sa nachádza pod novinkami.

Švédski death metaloví veteráni UNLEASHED zverejnili lyric video ku novej skladbe „Where Is Your God Now?“ z ich novej, v poradí dvanástej štúdiovej nahrávky „Dawn of the Nine“, ktorá vyjde 24. apríla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Lyric video si môžete pozrieť nižšie.

Death/grinderi BENIGHTED vydali len pred pár dňami svoje prvé DVD „Brutalive the Sick“, z ktorého si môžete pozrieť ukážku v podobe piesne „Collapse“. Materiál na toto DVD sa nahrával 9. augusta 2014 na Sylak Open Air festivale vo Francúzsku. Video nájdete pod novinkami.

Disko odvedené na popravisko. MAJSTER KAT bude stínať rock n rollom! Thrashoví klasici MAJSTER KAT dávajú na známosť, že svet zahltia poriadnou dávkou rock n rollu! Vypustia zberateľské 7 palcové LP s dvoma skladbami, ktoré si disko zoberú na paškál. Nesú názvy „Disko Diletante“ a „Disko oksiD“. Druhú menovanú si môžete vypočuť pod textom. Vyjde v druhej polovici marca pod hlavičkou Support Undergrgound. Nahrávalo, mixovalo a mastrovalo sa to v LP štúdiu v novembri/decembri 2014. O kresbu coveru sa postaral Peter „Šuhaj“ Ličko a fotku kapely zabezpečil Ivan Džugan . Pozornejší si sito všimnú, že skladba „Disko Diletante“ je veľmi stará pieseň, ktorá bola nahratá nanovo a „Disko oksiD“ sa skrýval ako bonus na predošlom albume „Memento…“.