BLIND GUARDIAN ZVEREJNILI NÁZOV NOVÉHO ALBUMU

Blind Guardian zverejnili názov dlhoočakávanej novinky. Vo švédsku vznikla nová kapela, ktorá začala hneď pracovať na debutovom albume. Holanďania Nox zmenili bubeníka.
Nemecká legandárna kapela Blind Guardian zverejnila názov pripravovanej novinky. Nástupca štyri roky starého A Twist In the Myth sa bude volať At The Edge Of Time. Koncom júna, presnejšie 25. kapele vyjde EP A Voice In the Dark, no a deviaty štúdiový album At The Edge Of Time by sa mal dostať na pulty obchodov niekedy na konci leta prostredníctvom gigantu Nuclear Blast.

Iron Lamb to je nová kapela pochádzajúca z hlavného mesta Švédska. Iron Lamb tvoria undergroundoví veteráni Johan Wallin (General Surgery, Scurvy, Bombstrike), Grga Lindstrom (ex – Repugnant), Thomas Daun (Dismember, ex – Repugnant, ex – Insision) a Daniel Ekeroth (Tyrant, ex – Insision, autor knihy Swedish Death Metal). Nová kapela pracuje od 7. mája na debutovom albume, ktorý vyjde na konci tohto roka prostredníctvom Pulverised Records.

Holandská deathmetalová kapela Nox nedávno prepustila svojho bubeníka Boba Dussela. Kapela jeho odchod okomentovala takto: "Bolo rozhodnuté, že Bob a kapela Nox pôjdu inými smermi. Priority kapely a Boba boli odlišné." Na Dusselove miesto zasadol bývalý člen kapely Seth Van De Loo. Kapela Nox v súčasnosti pripravuje nový materiál, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta niekedy koncom roka.