BLACKMETALOVÁ IKONA IMMORTAL VYDÁ DVD

Dnes sme si pre vás pripravili novinky z táborov Immortal, Buckcherry a Tristanie. Dozviete sa, že Immortal vydajú DVD a taktiež podrobnosti o chystaných albumoch Buckcherry a Tristanie.
Nórska blackmetalová veličina Immortal vydá v lete prostredníctvom Nuclear Blast koncertné DVD nazvané The Seventh Date of Blashyrkh. Disk bude obsahovať profesionálny videozáznam z vystúpenia kapely v roku 2007 na legendárnom festivale Wacken Open Air, kedy boli hlavnými headlinermi festivalu.

Buckcherry vydajú 3. augusta zbrusu nový album All Night Long. Kapela sa v súčasnosti nachádza v štúdiu, kde pracuje s producentom Martim Frederiksenom (Aerosmith, Deff Leppard) a gitaristom Keithom Nelsonom. Pvý singel pustia do obehu 17. mája a bude sa volať rovnako ako celý album All Night Long.

Ďalší Nóri, tentokrát gothická Tristania vydala aktualizácie o chystanej novinke Rubicon. Kapela má za sebou už aj promo fotky a jediné čo im chýba k naplneniu diela je cover nového albumu. "Dokončili sme nahrávanie, mixovanie a aj mastering. Výsledok je úžasný a my sa nemôžeme dočkať, kedy už album vyjde," stojí v oficiálnej správe kapely. No a my dodajme, že na Rubicon sa vošlo 11 skladieb.