AMORPHIS ZVEREJNILI TRAILER KU CHYSTANÉMU DVD

Amorphis zverejnili trailer k pripravovanému DVD Forging the Land of Thousand Lakes. Holanďania Nox sa upísali novému labelu a pripravujú aj nový album. Projekt lídra Voivod E-Force sa chystá nahrávať nový album. Americká deathmetalová formácia Autopsy je opäť pokope a chystá veľa noviniek.
Fíni Amorphis vydajú 9. júla vôbec prvé DVD v histórii kapely nazvané Forging the Land of Thousand Lakes. Záznam na DVD vznikol 20. novembra v Clube Teatria vo fínskom meste Oulu. Okrem spomínanej live show nájdu fanúšikovia na DVD množstvo bonusov  bonusových materiálov. Oficiálny trailer pred vydaním DVD si môžete pozrieť TU.

Holandskí deatheri Nox nedávno podpísali zmluvu s Listenable Records. Kapela momentálne píše skladby pre nový album. podľa slov kapely pôjde o materiál podobný kapele Centurian. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť koncom roka. Medzitým Nox vydajú mini-cd Blood, Bones and Ritual Death, ktoré sa dostane do obehu v septembri.

Projekt E-Force je opäť pokope a v auguste chcú muzikanti okolo Erica Forresta (Voivod) vstúpiť do štúdia za účelom nahratia nového albumu, ktorý dostal názov Curse of the Cunt. Novinka by mala potom vyjsť v januári 2011 prostredníctvom Thundering Records. Novinka bude koncepčným dielom.

Američania Autopsy sú späť! Títo deatheri pripravujú novú EP a aj nový album. Autopsy okrem toho pripravujú aj dokumentárne DVD. Všetky materiály vydá Peaceville Records.