NOVÉ SKLADBY ELVENKING A ANTAGONIST

Talianski folk metalisti Elvenking a americká kapela Antagonist predstavili nové skladby. Fanúšik Metallicy prišiel kvôli koncertu o prácu.

Talianska folk metalová formácia Elvenkining pripravila na september pre svojich fanúšikov nový album. Jeho názov a úplne presný dátum zatiaľ nie je známy, vieme len, že kapela ho nahrala vďaka vydavateľstvu AFM Records v nemeckom Karlsdorfe. Ako už býva dobrým zvykom u ostatných kapiel, aj Elvenking zverejnili jednu skladbu z nového albumu ešte pred jeho vydaním. Jej názov je The Cabal a je dostupná na MySpace stránke kapely. Nový album mal produkčne na starosti Dennis Ward, ktorý v minulosti spolupracoval s kapelami ako Angra, Pink Cream 69 či Primal Fear.

Zvyku so zverejňovaním nových skladieb sa drží aj americká formácia Antagonist. O ich novom albume je toho známeho o niečo viac. Bude niesť názov World In Decline a na verejnosť sa dostane 17. augusta pod záštitou vydavateľstva Prosthetic Records. Prvá skladba, ktorú kapela zverejnila má názov Sasha Grey a taktiež sa nachádza na MySpace profile kapely.

Dnes sa v novinkách opäť našlo miesto aj pre správu, ktorá neinformuje o nových skladbách, artworkoch a podobne. Dvadsaťtriročný mladík a fanúšik legendárnej Metallicy Lance Bredford z Nového Zélandu kvôli koncertu svojich obľubencov prišiel o prácu. Keďže sa chcel na koncert dostať za každú cenu, rozhodol sa, že pred predajňu lístkov pôjde stanovať večer pred zahájením predaja lístkov. Keďže jeho zamestnávateľ mu odmietol dať poldňové voľno, Lance prišiel o svoju prácu na úkor koncertu. Dúfame, že ten zážitok stál Lanceovi za to.