MEGADETH spustili záhadné odpočítavanie, o čo ide? Novinky aj od RAMMSTEIN, AMORPHIS alebo CRYPTOPSY

MEGADETH spustili odpočítavanie. RAMMSTEIN zverejnili ďalšiu ukážku z nového DVD. Novinky aj od AMORPHIS, CRYPTOPSY, BARONESS, SHINING, LORDI a ALL THAT REMAINS.

megadeth-2015

MEGADETH

Legendárna kapela MEGADETH spustila na svojej oficiálnej stránke (TU) odpočítavanie, ktoré skončí v piatok, 2. októbra. Zatiaľ sa nevie čo môžu fanúšikovia očakávať až odpočítavanie skončí, no podľa všetkého by malo ísť o prvé detaily ich v poradí pätnástej štúdiovej nahrávky.

RAMMSTEIN zverejnili ďalšiu ukážku z ich nového a len pred pár dňami vydaného DVD „Rammstein in Amerika“ a to v podobe skladby „Engel“.

Fíni AMORPHIS sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku piesni nazvanej „Death of a King“ z ich čerstvej albumovej novinky „Under the Red Cloud“.

Death metaloví šialenci CRYPTOPSY natočili nový videoklip ku piesni s názvom „Detritus (The One They Kept)“ z ich chystaného EP „The Book of Suffering Tome 1“, ktoré vyjde 30. októbra.

Aj Američania BARONESS majú nový klip. Je ku piesni „Chlorine & Wine“ pochádzajúcej z ich novej štúdiovky „Purple“. Tá vyjde 18. decembra prostredníctvom vydavateľstva Abraxan Hymns.

Nórski experimentátori SHINING zverejnili nový song „Last Day“ z ich nového albumu nazvaného „International Blackjazz Society“, ktorý uzrie svetlo sveta 23. októbra prostredníctvom vydavateľstva Spinefarm Records.

Fínské monštrá LORDI sa v decembri odoberú do štúdia, aby nahrali nasledovníka ich zatiaľ poslednej štúdiovky „Scare Force One“.

Z kapely ALL THAT REMAINS sa rozhodla odísť basáčka Jeanne Sagan, pretože sa chce venovať osobným záujmom. Odchod prebehol v priateľskom duchu a skupina bude pokračovať v turné na podporu nahrávky „The Order of Things“. ALL THAT REMAINS už aj našla náhradu a novým basákom sa stal Aaron Patrick, ktorý bol koncertným hráčom u DEVILDRIVER.