GAMMA RAY v rámci osláv 25. výročia už o pár dní v Lučenci: Čaká na vás prekvapenie v podobe nového speváka!

Európske turné GAMMA RAY už začalo. Už o pár dní zavíta skupina okolo Kaia Hansena do Lučenca. Skupina však oznámila nečakanú správu…

GAMMA RAY (Ger)
SERIOUS BLACK (Ger)
DRAGONY (Aut)

Sobota 7.11.2015, Lučenec – Športová hala Aréna

Štart: 19:00, vstupné: 25 eur

Počas turné „Best of the Best – Party Tour 2015“ GAMMA RAY ohlásila, že vo svojich radoch víta Francka Becka. Pýtate sa koho? Nového speváka!

gamma-ray-best-of-the-best

GAMMA RAY

Už v začiatkoch GAMMA RAY pôsobil iný spevák ako Kai Hansen. Všetkým fanúšikom power metalu dobre známy Ralf Scheepers (PRIMAL FEAR). V roku 1995 sa za mikrofón po 10. rokoch vrátil Kai Hansen, aj keď album „Land of the Free“ mal naspievať Henne Base (METALIUM). Teraz, po rokoch a intenzívnych turné, prichádza tretia a veruže dosť zásadná zmena na poste vokalistu v kapele.

Aj keď nik nemusí byť smutný, Kai Hansen sa nevzdáva postu speváka úplne… Len si svoje spievanie naživo trošku skráti a bude sa viac venovať hre na gitare a ako ho všetci poznáme, plný energie radšej bude pobehovať po pódiu a robiť šou. Frank Beck je pre všetkých pomerne veľkou neznámou, takže budeme veriť, že výber GAMMA RAY bol veľmi zodpovedný.

Dokonca sa na túto udalosť pozitívne vyjadril aj bývalý spevák kapely – Ralf Scheepers. Avšak sama kapela hodnotí Franka ako prínos, nielen po stránke hudobnej, ale aj po tej ľudskej, alebo ako znie motto turné – párty stránke.

gamma-ray-franck-beck

GAMMA RAY už aj s novou posilou Franckom Beckom

Takže, tešíme sa na podanie tejto veľkej neznámej exkuzívne v Lučenci. Už túto sobotu 7. novembra v Športovej hale Aréna. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na občerstvenie v hale a od skupiny aj na predaj tričiek, platní, cd a rôznych iných predmetov, ktoré si bežne inde nekúpia. Skupina ako taká je veľmi priateľská a keďže ide o najväčšieho koncertného navrátilca na Slovensko, je jasné, že je tu takmer ako doma.

Jednoznačne pôjde o veľmi živý večer plný rezkých skladieb v podaní týchto matadorov a napriek tomu, že ide o oslavu 25, výročia GAMMA RAY, zaznejú aj nadčasové hity skupiny, v ktorej Kai Hansen hral veľkú úlohu v rokoch 1984-1988 a dokonca je pripravená aj hudobná a uletená lahôdka! Toto všetko len v Lučenci, ktorý by pre niekoľko dobrých dôvodov nemal vôbec byť ďaleko pre nikoho na Slovensku.

Hosťom turné sú SERIOUS BLACK, ktorí pustili do obehu už v začiatku tohto veselého hudobného cirkusu správu, že sa im stratil ich spací autobus – tourbus. Fanúšikovia mali dať vedieť kapele, kde ho zazreli, aby do dokázali nájsť… Vidieť, že zmysel pre humor im nechýba… SERIOUS BLACK sú tzv. all stars tímom. V zostave s Thomenom Stauchom, ktorý je známy z kapely BLIND GUARDIAN a  neskôr z pôsobenia v SAVAGE CIRCUS alebo Rolandom Grapowom z MASTERPLAN nahrali debutový album „As Daylight Breaks“. Debut zabodoval v mnohých krajinách EÚ a kapela na jar absolvovala turné s HAMMERFALL, ktoré bolo väčšinou vypredané. Teraz poteší týmto skvelým albumom aj ďalších fanúšikov na turné s GAMMA RAY. Dve power metalové veličiny doplní na tejto časti tour aj skupina DRAGONY, ktorá svoj album „Shadowplay“ vydala 25. septembra 2015.

gamma-ray-lucenec-2015

Oficiálny plagát koncertu

Tlačová správa